Cele mai șic lacuri de unghii pe care să le purtați acum

Realizați manichiura în aceste tonuri, pentru un efect proaspăt și stylish

0
lacuri de unghii

Cum sezonul cald este aproape, vă recomandăm să înlocuiți nuanțele clasice de lacuri cu unele efervescente, intense, care să condimenteze întreaga ținută. Vă recomandăm tonuri de rosé, mov, albastru-indigo, violet, fuchsia sau roz. Încercați versiuni monocrome sau chiar nail art, un trend tot mai prezent, prin care să lăsați imaginația liberă să creeze forme și combinații inedite pe unghii.

Iată care sunt lacurile noastre preferate din acest sezon

Le Vernis Neon Nail Colour, Chanel, 130 Lei

Colecția de primăvară realizată de Lucia Pica este inspirată de călătoriile makeup artistului în Asia, unde a remarcat atenția la detalii și inserția de nuanțe intense, subtile dar remarcabile. Efectul pop al acestui fuchsia vă va însenina ținuta.

Rouge Dior Vernis, Dior, 135 Lei

Îmbogățit cu siliciu organic, noul Dior Vernis fortifică suprafața unghiei, iar tehno-polimerul din formulă va asigura fuziunea dintre lac și unghie, pentru o manichiură ultra-rezistentă, cu aspect de gel. Inspirat de rujurile Dior Addict Stellar Shine, lacul de unghii Dior Vernis este disponibil în patru nuante emblematice ale colecției: Be Dior, Diorcharm, Lucky Dior și Diorcelestial.

Nail Polish Leather, Douglas Collection, 35 Lei

Cu efect de piele, această nuanță de zmeură va fi un detaliu rafinat. Datorită unei tehnologii exclusive, formulele inovatoare din gama Douglas Collection au o rezistență mare, o opacitate ridicată și se usucă repede. Cu peria mare, plată, lacurile pot fi aplicate rapid și precis.

Le Vernis, Lancôme, 105 Lei

Nuanța Rose Lancôme este emblematică brandului și perfectă pentru acest sezon. Le Vernis este un lac de unghii cu strălucire de lungă durată și aplicare fără efort.

Le Vernis, Givenchy, 127 Lei (Sephora)

Perfectă pentru cine preferă nuanțele întunecate: această nuanță de albastru ca cerul pe timp de noapte, parte din colecția The Power Of Color.

Nail Lacquer, O.P.I, 50 Lei

Cine nu iubește o nuanță delicată de roz? Inspirată de primăvara la Tokio, această culoare ne duce cu gândul la copacii înfloriți din orașul japonez.

La Lacque Couture Spring Look 2019, Yves Saint Laurent, preț la cerere (Sephora)

Efectul couture al acestui lac roz cu iridescențe aurii ne fascinează.

Citiți și: „Focus pe stralucire – lacurile de unghii pe care le iubim”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here