Cele mai spectaculoase apariții la Met Gala 2019

0
Met Gala 2019 ținute

Tema acestui an „Camp: Notes on Fashion” de la Met Gala 2019 a strâns laolaltă o mulțime de ținute remarcabile.

Dacă tema din 2018 „Heavenly Bodies: Fashion and The Catholic Imagination” a atras reacții nu tocmai pozitive din partea Bisericii Catolice, dresscode-ul noului eveniment s-a rezumat strict la ținute out-of-the-ordinary inspirate de un eseu scris de Susan Sontag în 1964 care definește camp drept „dragostea pentru nenatural, artificial și exagerare”.

Lady Gaga și Harry Styles au fost gazdele acestei ediții, iar lor li s-au alăturat Alessandro Michele împreună cu Serena Williams. Și dacă tot l-am amintit pe Alessandro Michele, Gucci s-a numărat și printre sponsorii principali ai galei din 2019.

Galerie foto cu cele mai spectaculoase ținute la Met Gala 2019

După încheierea evenimentului expoziția va fi deschisă și publicului. Aceasta va cuprinde peste 200 de piese din moda feminină și masculină, dar și sculpturi, picturi și desene, unele datând chiar și din secolul al 17-lea. Printre numele prezente în acest an în cadrul expoziției se află Virgil Abloh, Alexander McQueen, John Galliano, Rei Kawakubo, Mugler, Bob Mackie, Karl Lagerfeld și Viktor & Rolf.

Citiți și: “Cupluri la Met Gala 2018”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here