Previziunile toamnei 2017: cele mai spectaculoase rochii de mireasa

1
rochii de mireasa
rochii de mireasa vera wang toamna 2017

Colectiile pentru mirese din sezonul de primavara 2017 au fost dedicate formelor exagerate. Manecile-clopot, halatele cu guler si fustele impresionante au fost prezente in mai toate colectiile importante. Iar mireselor li s-a propus pentru prima parte a anului, roluri de fete rele. Insa in toamna 2017 ne reintoarcem la clasic, la elemente de baza, reinterpretate, dar in continuare extrem de feminine.

Vera Wang rochii de mireasa toamna 2017
Vera Wang toamna 2017
Odylyne The Ceremony toamna 2017 rochii de mireasa
Odylyne The Ceremony toamna 2017
Galia Lahav toamna 2017 rochii de mireasa
Galia Lahav toamna 2017

Dupa mai multe sezoane axate pe rochii lucioase, cu un look super-sexy si siluete extrem de bine puse in valoare, designerii au ales sa acopere mult mai multa piele in toamna 2017. E o reintoarcere la valorile clasice, pentru ca, in fond, rochia alba de mireasa a fost pe vremuri un simbol al puritatii.

In toamna 2017 designerii se intorc la valorile traditionale si propun rochii de mireasa cu un aer clasic, dar totodata fresh

Marchesa toamna 2017 rochii de mireasa
Marchesa toamna 2017
Reem Acra toamna 2017
Reem Acra toamna 2017
Ines di Santo Couture toamna 2017
Ines di Santo Couture toamna 2017
Yolan Cris toamna 2017 rochii de mireasa
Yolan Cris toamna 2017

Daca straturile infinite de dantela si materialele stralucitoare, opulente, nu va atrag, puteti merge pe solutiile propuse de alti designeri care au simtit nevoia sa simplifice un pic lucrurile. Minimalismul pe zona de rochii de mireasa este din ce in ce mai des intalnit, iar una dintre tinutele noastre preferate se gaseste in colectia Lela Rose pentru toamna 2017.

Lela Rose toamna 2017 rochii de mireasa
Lela Rose toamna 2017

Revin in tendinte rochiile de mireasa cu aspect angelic cu decolteuri delicate, ce amintesc de perioada Victoriana, fuste bogate si dantela cat cuprinde. Una dintre directiile foarte clare asociate cu aceste colectii este reorientarea catre generatia tanara si o alta forma de romantism. Chiar una dintre cele mai spectaculoase colectii cu rochii de mireasa, cea semnata Vera Wang se numeste „Young Love”, in timp ce Monique Lhuillier si-a caracterizat noua colectie folosind printre cuvintele cheie si “youthful”.

Rochii de mireasa toamna 2017 Watters
Watters toamna 2017
Viktor & Rolf toamna 2017
Viktor & Rolf toamna 2017

Funde pentru mirese… inovatoare. La o prima citire poate nu suna ca o noutate prezenta fundelor pe rochii de mireasa, dar in acest sezon ele au capatat forme si roluri noi. Sunt supradimensionate si drapate arhitectural. Nu mai sunt create pur si simplu pentru a marca talia, ci au rol ornamental foarte bine definit, venind ca o varianta mult mai inspirata la accesorii.

Foto: imaxtree.com

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here