Cele mai strălucitoare look-uri de la premiile Oscar

Buze seducătoare, ochi puși în evidență de farduri luminoase, accesorii de păr prețioase

0

Ieri s-a desfășurat cel mai important eveniment de la Hollywood, și, așa cum era de așteptat, vedetele au defilat cu ținute ultraelegante, în acord cu grandoarea lui. Nici detaliile de beauty nu au fost mai prejos: buze seducătoare, ochi puși în evidență de farduri luminoase, accesorii de păr prețioase, bucle voluminoase în stilul old Hollywood. Iată cele mai strălucitoare look-uri de la premiile Oscar:

Saoirse Ronan
Nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal, Saoirse a ieșit în evidență cu o coafură nouă cu breton și un machiaj delicat, cu un fard lila pe pleoape și un eyeliner subțire, rafinat. Coafura a fost completată de accesorii sub formă de fluturi.

Sandra Oh
Cu siguranță una dintre actrițele care au sugerat cel mai mult strălucirea de altă dată a evenimentului. Rochia superbă Elie Saab a captat întreaga atenție. În acord cu extravaganța ei, pielea a fost înfrumusețată cu produse cu texturi ultraluminoase, iar părul, prins într-o coafură complexă, cu o calotă înaltă, stil pompadour, și o coadă împletită și prinsă într-un coc la spate.

Penelope Cruz
Frumusețea atemporală a actriței a fost scoasă în evidență printr-un machiaj clasic, cu ochi puși în valoare de o paletă smoky și părul netezit, desprins.

Margot Robbie
Un look clasic de Oscaruri, cu buze acoperite de un ruj roșu mat și o coafură cu onduleuri lejere, în stilul old Hollywood.

Charlize Theron
Cu fiecare apariție la decernările premiilor din acest sezon, actrița a demonstrat cât de versatilă este coafura pixie, realizată de hairstilistul Adir Abergel (același responsabil de coafura cu breton purtată de Saoirse Ronan). Părul a fost netezit și cu o cărare în lateral, cu un accesoriu surpriză la spate: două extensii atașate ca o semilună. Actrița a optat pentru un machiaj natural, ultraminimalist.

Scarlett Johannson
Nominalizată la două categorii, actrița a afișat un look strălucitor, cu un focus asupra privirii, obținut cu produse ce reflectă lumina și scot în evidență trăsăturile. Părul a fost strâns într-un coc lejer la spate, accesorizat în mod original cu un fir argintiu.

Laura Dern
Una dintre marile câștigătoare ale serii, premiata Laura Dern a afișat o coafură princiară și un machiaj natural.

Janelle Monáe
Literalmente una dintre cele mai strălucitoare look-uri de la premiile Oscar. Vedeta a cântat în deschiderea evenimentului și a schimbat trei look-uri de-a lungul serii, așa că acestea au fost atente alese împreună cu hairstilistul Nikki Nelms. Pe covorul roșu, Janelle a ales să scoată în evidență designul rochiei strălucitoare cu glugă, care i-a încadrat fața și i-a conferit o alură prețioasă. Centrul machiajului său a fost rujul mat în nuanță roșu-corai.

Natalie Portman
Actrița a arătat elegant și relaxat cu o coafură de tip bob texturat și machiaj clasic, natural, cu buze nude, și ochi marcați de un liner negru.

Olivia Coleman
Oscarurile sunt un prilej perfect pentru a afișa o schimbare de look răsunătoare. Actrița a trecut de nuanța de brunet a părului la un blond argintiu, perfect pentru tunsoarea pixie consacrată.

Zazie Beetz
Actrița de origine germană a purtat o combinație de bucle voluminoase, bijuterii statement și un machiaj tip smoky eyes seducător și jucăuș.

Foto: Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here