Chanel lansează o aplicație de machiaj inovatoare

Găsește-ți instantaneu culoarea rujului perfect

0
rujul chanel

Te-ai îndrăgostit de culoarea unui ruj dintr-un film sau dintr-o imagine și vrei să o ai și tu? Chanel lansează o aplicație de machiaj inovatoare, Lipscanner, cu un scaner de culoare care îți permite să găsești instantaneu rujul Chanel într-o culoare și textură pe care ți-o dorești. Lipscanner recunoaște culoarea selectată de tine dintr-o imagine și îți sugerează produsul din portofoliul casei Chanel, pe care îți permite să îl încerci instantaneu pe buze cu ajutorul aplicației de machiaj virtual.
Dă click mai jos pentru a vedea cum funcționează aplicația:

Inspirații infinite
Rujul unei prietene, rujul dintr-o poză de revistă, un poster sau de pe rețelele sociale, un articol vestimentar, un obiect, oricare dintre acestea pot fi surse de inspirație pentru culoarea rujului visat. Scanează culoarea dorită, iar Lipscanner îți va sugera cea mai apropiată nuanță din gama de rujuri Chanel. Dacă inspirația ta este dintr-o poză cu un chip (să zicem că vrei să ai acel roșu purtat de personajul Mia Wallace în filmul Pulp Fiction sau nuanța purtată de Margot Robbie la premiile Oscar din 2015), Lipscanner va identifica și textura rujului, de la mat la lucios. Tot ce trebuie să faci este să capturezi o imagine cu ajutorul aplicației sau să selectezi o poză din arhiva telefonului și să lași Lipscanner să identifice fața și să detecteze și să izoleze buzele. Instantaneu, inteligența artificială analizează culoarea și textura rujului din poză și propune produsul pentru buze care corespunde dorințelor tale. Aplicația oferă o experiență intuitivă, rapidă și este perfectă dacă vrei să îți găsești culoarea de ruj asortată ținutei sau accesoriilor tale. Funcția „Încercare virtuală” a aplicației îți permite să testezi pe buze rujul Chanel identificat. Dincolo de a oferi o simplă experiență de machiaj virtual, Lipscanner oferă posibilitatea de a transforma testul în realitate propunând un link către nuanța dorită de pe chanel.com.

O creație originală Chanel
Fiind primul scaner color dezvoltat de Chanel, Lipscanner este rezultatul colaborării dintre laboratorul CX Lab și Chanel Makeup Creation Studio. A fost nevoie de câteva luni pentru a proiecta un algoritm care este exclusiv casei și pentru a-l instrui să-și dezvolte capacitatea analitică pe baza a zeci de mii de imagini faciale, cu un proces continuu de învățare, care va fi integrat progresiv și în viitoarele versiuni ale produselor Chanel. Lipscanner recunoaște și propune cel mai potrivit produs, din cele peste 400 de variante pentru buze, cu 5 familii de culori (naturale, roz, oranj, roșu și roșu-prună), fiecare disponibilă în mai multe texturi: lucioasă, strălucitoare, metalică, satinată și mată.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here