Chloé Attitudes, 60 de ani de feminitate

0

Chloé celebreaza 60 de ani de creatii feminine printr-o expozitie speciala, numita Chloé Attitudes,  la Palais de Tokyo in Paris, dupa cum aflam de pe BAZAAR SUA.

Expozitia este construita in jurul designerilor care au condus Chloé de cand Gaby Aghion a stabilit casa in 1952. Viziunea fondatoarei a fost sa creeze piese eliberate de constrangerile haute couture-ului, fara a compromite calitatea creatiei si a executiei, ajutand astfel la crearea pret-a-porter-ului. Un brand atipic, Chloé nu s-a axat pe o semnatura usor de recunoscut si de repetat, ci a imbratisat feminitatea in toate formele ei, din cat mai multe perspective creative. Tocmai pentru ca a abordat diferit moda, a fost ghidata de-a lungul celor 60 de ani de viziunea unora dintre cei mai indrazneti directori de creatie: Gérard Pipart, Maxime de la Falaise, Karl Lagerfeld, Martine Sitbon, Stella McCartney, Phoebe Philo, Hannah MacGibbon si, in prezent, Clare Waight Keller.

 

Chloé primavara-vara 2012 (foto: Imaxtree)

 Attitudes nu este compusa cronologic, ci mai degraba in jurul pieselor iconice ce au ajutat la reactualizarea constanta a femeii Chloé. Dintre aceste piese, 16 vor fi recreate si expuse impreuna cu originalul, precum tricoul cu ananas creat de Stella sau rochia vioara a lui Karl, in toate boutique-urile Chloé incepand cu februarie anul viitor, dupa cum aflam de pe StyleBubble.

Karl Lagerfeld pentru Chloé, primavara-vara 1983 si Clare Waight Keller, primavara-vara 2012 (foto: StyleBubble)

Expozitia incepe pe 29 septembrie si este deschisa pana pe 18 noiembrie. Daca aveti drum in Paris in aceasta perioada, n-o ratati.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here