Chopard în România – primul magazin monobrand

0
151

Chopard a deschis în exclusivitate în România, primul magazin monobrand în Băneasa Shopping City, București.

Chopard-1024x662

Chopard este o afacere deținută de către familia Scheufele, brandul conținând, încă din 1860, colecții de ceasuri și bijuterii ce reprezintă o îmbinare a măiestriei tradiționale cu expertiza tehnică. Pe lângă aceste colecții de ceasuri, bijuterii și creații Haute Joaillerie, Chopard s-a concentrat  și asupra colecțiilor de accesorii, precum genți și portofele, ochelari de soare și instrumente de scris.

Pe parcursul anilor, Grupul Chopard a cunoscut o evoluție remarcabilă, odată cu expansiunea magazinelor, dezvoltare care a fost menținută 50 de ani de către Karl Scheufele și soția sa. Aceștia sunt încă activi în cadrul companiei, însă actualii co-președinți sunt Caroline Gruosi-Scheufele și fratele său Karl – Friedrich. Chopard are 1700 de angajați în întreaga lume, iar implicarea personală a familiei Scheufele în acest brand face ca aceasta să pună accent pe menținerea esenței companiei, pe inovație și creativitate.

Tema răspândită în toate departamentele brandului, de bijuterii – chopardissimo, happy diamonds, happy emotions, happy spirit, imperiale; de ceasuri – classic, classic racing mille miglia, classic racing superfast, happy sport și L.U.C XPS;  și de accesorii – brelocuri, butoni, ceasuri de birou, curele, genți, portofele, ochelari de soare și instrumente de scris, este fără nicio îndoială, creativitatea.

Magazinele Chopard, în număr de 100, constitue veritabile ambasate ale casei, oferind mediul ideal pentru prezentarea produselor și întâlnirea cu clienții.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here