Cimitirul Vesel, inspiratia Lanei

0

Lana experimenteaza cu printul digital, iar ultima ei inspiratie vine direct de la Cimitirul Vesel de la Sapanta. Povestile triste spuse cu umor, in culori vibrante au fost traduse in haine cu taieturi moderne.

Special creata pentru lansarea ei pe retailerul online Moja, colectia cuprinde rochii cu maneci evazate, jachete sport, colanti colorati si genti plic. Iar cum printul este luat din umorul negru romanesc, formele pe care sunt ilustrate sunt reinterpretari moderne ale iei, surtucului si itarilor. Modelele decorative traditionale sunt folosite geometric, creand iluzii optice ca o vipusca  la pantaloni sau conturand o noua talie, lasand desenul naiv sa fie punctul de interes al hainelor.

Chiar daca nu este un nou port national, piesele statement alea Lanei adauga, cu siguranta, acel element unic unei tinute moderne.

Lana este absolventa a Facultatii de Arte din Bucuresti, iar colectia sa de absolvire Eva, a fost dorita de orice fata care a vazut-o. Desi nu-i adepta calendarului clasic de colectii, a mai avut colectii special realizate pentru PasBoutique sau Entrance Shop.

(foto: Moja)

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here