Cinci rujuri în nuanța roșu închis pe care le vom purta întreaga toamna

Un plus de dramatism pentru sezonul nou

0
Rejina Pyo

Nu există reguli care spun că anumite culori pot fi purtate pe buze numai în anumite sezoane, dar, de obicei, tindem să purtăm culori mai închise odată cu venirea toamnei. Din colecțiile noi disponibile pe piață, am făcut o selecție de cinci rujuri în nuanța roșu închis pe care le vom purta întreaga toamna.

Burgundiu, cărămiziu, nude închis și chiar negru, aceste versiuni, disponibile cam la toate gamele, vă vor conferi un plus de dramatism și seducție. Purtați-le în texturi mate, satinate ori glossy, orice este permis.

Rouge Coco Gloss Laque Noir, Chanel, 164 Lei

Acest gloss poate părea negru în flacon, dar are un subton roșu care îl face ușor purtabil. Încercați-l de sine stătător sau peste un alt ruj, pentru mai mult volum și definire.

Le Rouge Night Noir, Givenchy, 172 Lei (Sephora)

Noua colecție pentru buze Le Rouge este disponibilă în trei versiuni diferite şi complementare. Nouă ne place versiunea Le Rouge Night Noir, care îmbracă buzele în culoare intensă, dublată de un film delicat cu reflexii negre şi un finish luminos. Textura sa bogată conţine sfere de acid hialuronic cu efect de umplere şi proprietăţi catifelante, oferite de extractul de floare Acmella. Le Rouge Night Noir este disponibil în şase nuanţe preţioase.

Ruj Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte N°101, Yves Saint Laurent, 176 Lei

Forma elegantă, subțire a acestui ruj încapsulează o formulă seducătoare, confortabilă și semi-mată de ruj a cărui rezistență pe buze, de-a lungul zilei, vă va surprinde.

Ruj Pure Moist Lipstick, Jane Iredale, 190 Lei (Madison)

Pigmenți intenși, încapsulați într-o formulă hidratantă cu uleiuri naturale și extracte din fructe, care acoperă buzele ca niște petale.

The Matte Lip Color Lipstick, Kevyn Aucoin, preț la cerere (Douglas)

Acest ruj pigmentat și intens îmbracă buzele într-o haină de catifea luminoasă și hidratantă.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here