Cine ofera mai mult?

0

Andy Warhol, Marilyn 

Cand vine vorba despre shopping online, nu va ganditi doar la moda si beauty. Ca orice altceva, arta poate fi achizitionata acum de pe calculator sau tableta. Iar experienta poate fi destul de distractiva. Pe www.lavacow.com, incepeti prin a va configura un avatar pornind de la unul dintre cele zece personaje create de artistul de benzi desenate Alexandru Ciubotariu – alias Pisica Patrata – special pentru acest proiect. (Referinta la Second Life e asumata.) Apoi intrati in sala virtuala de licitatie si incepeti sa licitati pentru ceea ce va place.

In aceasta seara, la cea de-a doua licitatie de arta a platformei Lavacow.com, puteti adjudeca opere ale unor artisti postmoderni si contemporani. Un punct de atractie il constituie o serie de 10 serigrafii realizate dupa matrita originala a lucrarii Marilyn de Andy Warhol (valoare estimativa: 4.500 – 5.500 Euro). Veti gasi si lucrari ale unor artisti romani inspirate de pop art: dipticul Upside down, de Dan Lica (valoare estimativa: 800 – 1.200 Euro), si Girls love Bucharest, de Aurel Tar (valoare estimativa: 1.500 – 2.500 Euro), ce reconstruieste cu elemente specifice tehnicii folosite de Roy Lichtenstein un peisaj urban si o idila bucuresteana.

Daniel Spoerri, unul dintre cei mai bine cotati artisti de origine romana in Vest, este prezent cu 5 o’clock tea (valoare estimativa: 500 -750 Euro), realizata in stilul care l-a consacrat. Iar la capitolul inedit, Stefan Nikolaev participa cu What Does Not Kill You Makes You Stronger (valoare estimativa: 800 – 1.200 Euro), un craniu din ceramica placat cu aur.

Aurel Tar, Girls love Bucharest

Dan Lica, Upside down

Daniel Spoerri, 5 o’clock tea

Stefan Nikolaev, What Does Not Kill You Makes You Stronger

Foto: Lavacow

 

Intrati pe www.lavacow.com pentru a vedea si celelalte lucrari, ale unor artisti romani, precum Victor Brauner, Horia Damian, Horia Bernea, Ion Bitzan, Geta Bratescu, Ion Grigorescu, Dan Beudean, dar si ale unor artisti din alte zone est-europene, precum maghiarii Szilárd Cseke si István B. Gellér sau basarabeanul Marc Verlan.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here