City chic în primăvara 2020: 7 piese must-have

0
HUAWEI FreeBuds 3

În acest sezon, încearcă un trenci din piele în culori intense și vei avea garantată o apariție deopotrivă sofisticată și dramatică. Văzut într-o multitudine de variațiuni pe catwalk-uri, dar și în moda strazii, trenciul poate fi ideal mixat cu o pereche de pantaloni scurți, un top strâmt din bumbac și o suită de accesorii très chic, cum ar fi o pereche de sandale cu barete fine și un colier cu o multitudine de lanțuri metalice și pandantive.

Acompaniază ținuta cu noile căști Huawei FreeBuds3, cu un design inovativ, ergonomic, over sau on-ear, open-fit, care oferă o experiență True Wireless Stereo naturală și dinamică, cu anulare activă a zgomotului, oferind un sunet clar și confortabil, chiar și într-un mediu zgomotos, cum este cel urban.

Acum, te poți bucura de oferta specială 1+1 HUAWEI FreeBuds 3! Astfel, la achiziționarea unei perechi de căști FreeBuds 3, în perioada 1 – 29 februarie, a doua pereche cumpărată beneficiază de o reducere de 50%. Pe lângă variantele existente deja, căștile vor fi disponibile și în varianta roșie. Oferta este disponibilă în magazinele HUAWEI din București – Huawei Experience Store Băneasa Shopping City și Huawei Experience Shop Afi Cotroceni Mall – dar și la nivel național, în magazinele partenere. Mai multe informații despre ofertă se pot găsi accesând link-ul de aici.

Recompune ținuta cu ajutorul următoarelor piese:

Trenci Fendi, Mengotti, 35.956 Lei, Maiou COS, preț la cerere, Pantaloni scurți, Red Valentino, Distinto Couture, 1.793 Lei, Sandale The Row, matchesfashion.com, 695 Euro,  Ochelari Dita, sunglasscurator.com, 1.913 Lei, Colier Mango, 69 Lei, Căști Huawei FreeBuds 3, preț la cerere.

 

 

Text: Ina Borcea

Foto: Imaxtree, PR

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here