Colaborarea momentului: Marni at H&M

2

Sofia Coppola si Consuelo Castiglioni, designerul casei Marni

Colaborarea dintre H&M si Marni promite o experienta memorabila, daca e sa judecam dupa filmul cuceritor de promovare regizat de Sofia Coppola si dupa detaliile despre colectie aparute inaintea lansarii acesteia in magazine, pe 8 martie.

Asteptati-va la o linie cu un aer modern si eclectic, exprimat prin piese cu imprimeuri africane imbinate armonios cu elemente grafice Bauhaus. Purtand amprenta casei italiene, dar integrandu-se in stilul H&M, colectia capsula cuprinde fuste plisate, rochii, pantaloni si tricotaje jacard din matase, poplin din bumbac creponat si piele lacuita. Pentru un look complet Marni at H&M, nu lipsesc bijuterii din plexi, pantofi, genti si esarfe din matase, toate inspirate din motivele tribale si cele floral-vegetale specifice casei.

Desi se afla la prima ei colaborare pentru un proiect de moda, Sofia Coppola reuseste sa oglindeasca spiritul colectiei in filmul de promovare,  cu a sa atmosfera distincta si estetica feminina. Filmata in Marrakech (Maroc) si avand-o in rol principal pe actrita Imogen Poots, povestea ne ademeneste intr-un joc romantic si relaxant, invaluit in ritmurile piesei Avalon a lui Bryan Ferry.

[youtube 9wK-CgE8mdI 610]

Harper’s BAZAAR si H&M au oferit ocazia unui numar de 25 de fani ai paginii BAZAAR de Facebook sa participe la prezentarea in avanpremiera a colectiei Marni at H&M in Romania, pe 7 martie la Baneasa Shopping City. Castigatorii concursului „Harper’s BAZAAR loves Marni at H&M”, constand in 25 de invitatii duble la eveniment, sunt: Ruxandra Butnarasu, Alina Vieru, Cristina Diana Necula, Oana Malin, Malina Stancu, Marina Avadanei, Corina Valceanu, Anca Abaza, Roxana Gheorghe, Gabriela Matei, Andreea Vatavu, Denisia Savin, Ioana Craioveanu, Damaris Popescu, Emanuela Stan, Roxana Costea, Tudor Avram, Diana Smarandache, Mihaela Chis, Alexandra Stan, Raluca Oana Pavaloi, Steliana Moraru, Alina Margarit, Alina Alecu si Mirela Bilc. Ii asteptam la experienta exclusivista de shopping.

 

Facebook Comments

2 COMENTARII

  1. Buna seara, Denisia, te felicit pentru optiunile tale in domeniul modei feminine, fiind un admirator al tineretii si noutatilor in tot ceea ce tine de frumos, mi-ar face placere sa stiu cand va avea loc urmatoarea promotie.Nicol Panaitescu

  2. Buna ziua, Denisia, luand cunostinta de preocuparile tale extinse in domeniul arhitecturii urbanistice si al modei , as dori, daca se poate, sa aflu chiar pe blogul prezent sugestii despre moda feminina pret a porter, dupa varsta de 45 de ani.

    Tania Panaitescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here