Colaborările momentului în industria frumuseții

0
L’Oréal Paris x Isabel Marant

Deși sperăm ca această vară să nu se termine niciodată, există totuși câteva motive pentru care sosirea toamnei nu ne va întrista. Păstrate strict secrete până de curând, câteva colaborări surprinzătoare în industria frumuseții vor da naștere (și chiar au dat deja) unor produse și game pe care nu trebuie să le ratați. Iată despre ce colaborări este vorba.

L’Oréal Paris x Isabel Marant

Designerul francez Isabel Marant va lansa prima sa colecție de machiaj alături de L’Oréal Paris, ce va fi la fel de ușor de purtat precum creațiile sale vestimentare. Formată din cinci produse inedite și practice pentru ochi, obraji și buze, gama va permite realizarea unor machiaje de tip French cool girl: elegantă, naturală și îndrăzneață în ceea ce privește look-urile de seară. L’Oréal Paris x Isabel Marant va porni în ziua de show a designerului la Paris Fashion Week SS19, pe 27 septembrie 2018. Colecția în editie limitată va fi comercializată la puncte de vânzare în magazine online și offline selectate de L’Oréal Paris, dar și în magazinele designerului.

Muza noului parfum Dior

Nu știm multe despre noua aroma ce va fi lansată în septembrie de către casa Dior, dar știm cine va fi imaginea parfumului: actrița Jennifer Lawrence. Radioasă și cu o personalitate plină de viață și veselă, vedeta va fi ambasadoarea acestei creații olfactive, ce va deschide un nou capitol în parfumeria casei Dior.

M.A.C x Aaliyah

The 90s are back, iar noua colecție M.A.C, care a fost deja lansată pe piață, va fi epuizată rapid din magazine, așa că e timpul să vă alegeți produsele preferate. Inspirată din stilul inconfundabil al cântăreței și creată împreună cu fratele acesteia, de care vedeta a fost foarte apropiată, colecția conține rujuri nude, în nuanțe de roșu închis și chiar unul negru cu reflexe albăstrui, o paletă de farduri de pleoape în nuanțe nude, smoky și albastre (vă amintiți videoclipul piesei Try Again?) și o paletă bronzantă, toate cu nume inspirate din piesele regretatei cântărețe.

Citiți și: “Erdem x H&M: invitați și show de modă în cinstea noii colaborări”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here