Colecția-capsulă Louis Vuitton x League of Legends: brandul de lux a pătruns în lumea virtuală

0
Colecția-capsulă Louis Vuitton x League of Legends: high fashion a pătruns în lumea virtuală
Colecția-capsulă Louis Vuitton x League of Legends: high fashion a pătruns în lumea virtuală

Nicolas Ghesquière, directorul artistic al colecțiilor pentru femei ale casei Louis Vuitton, și-a dezvăluit ieri colecția-capsulă Louis Vuitton x League of Legends, creată în stilul celor două „prestige skin” pe care le-a desenat personajelor Qiyana și Senna din celebrul joc video multi-player.

League of Legends este un fenomen global, probabil cel mai popular e-sport, creat în 2009 de Riot Games și având o medie zilnică de 8 milioane de jucători simultan, finala campionatului fiind urmarită de aproape 100 de milioane de persoane.

Pentru finala care a avut loc în noiembrie la Paris, Louis Vuitton a realizat cufărul care adăposteste cupa Summoner’s, iar Ghesquiere a creat ținutele virtuale ale personajului Qiyana (urmând ca în ianuarie să dezvăluie și skin-ul desenat pentru Senna).

Este pentru prima dată când un brand de lux colaborează cu lumea e-sporturilor și a jocurilor video, dar Louis Vuitton are o lungă istorie în inovație si pionierat, iar Nicolas Ghesquiere, directorul artistic al colecțiilor pentru femei, este un mare pasionat de SF, realitate augumentată și călătorii în viitor.

Qiyana și Senna sunt și membre ale trupei virtuale de hip-hop „True Damage” și sunt atât de populare încat au ajuns super-influenceri virtuali, multe tinere adoptându-le stilul în viața lor reală.

Colecția-capsulă s-a lansat astăzi pe site-ul louisvuitton.com pentru precomenzi, și cuprinde atât piese de ready-to-wear, cât și genți, pantofi și alte accesorii. Special pentru această colecție futurista, iconicul imprimeu Monogram al casei a fost modificat prin supra-imprimarea unui motiv grafic cu pete albe, negre si albastre, așadar colecționarii vor avea la dispoziție noi variante de genți Speedy sau Neverfull realizate în ediție limitată.

În timp ce în League of Legends poți cumpăra cu 10-15 euro o ținută virtuală LV pentru avatarul tău, în lumea reală piesele colecției LV x LoL au prețuri între 150 și 5500 euro.

Foto: PR

Citește și

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here