Colecția de genți COCCINELLE toamnă/iarnă 2021 – un răsfăț nevinovat

0

Iarna aceasta se întrevede iar a fi una de petrecut mai mult acasă, pentru siguranța noastră și a celor din jur, dar… cu atât mai mult motiv ai să te răsfeți cu o mică sesiune de shopping care să te facă fericită. Iar noua colecție de genți COCCINELLE, care se întâmplă să fie inspirată fix de acest stadiu home-bound în care ne aflăm cu toții de ceva vreme, este punctul perfect din care să începi – căci o geantă nouă e o plăcere absolut nevinovată – o vei putea purta oricând, ani de-a rândul.

Întreaga colecție COCCINELLE pentru sezonul toamnă/iarnă 2021 este inspirată de mood-ul propriului cămin. Dacă te întrebi cum arată acest concept tradus în imaginea unei genți (care, de altfel, e un obiect pe care-l folosești mai degrabă când ieși pe afară), ei bine, este vorba despre culori neutre, mereu elegante, texturi somptuoase, și forme clasice, care imită confortul casei, indiferent dacă „acasă” înseamnă pentru noi un apartament micuț, dar cochet, ori o casă cozy cu grădină.

„There’s no place like home” spune celebrul citat din Wizard of Oz, iar creatorii colecției COCCINELLE au preluat elemente distinctive din propriile case pentru a le folosi drept inspirație pentru modele de genți.

The Beat Bag, deja cunoscută din colecțiile trecute, revine în atenție în mai multe forme și culori (e disponibilă acum în trei versiuni: geantă de umăr, doctor bag – cu mâner scurt – sau clutch).

Josephine este cel mai nou model COCCINELLE, și își face debutul în mai multe variante de textură și culoare – piele fină în nuanțe neutre, sau cu aspect de crocodil, pentru un efect care o transformă în accesoriul central al oricărui outfit.

 

 

Versatilitatea brandului este transpusă în concepte ce reinterpretează tapiseriile care acoperă pereții conacelor cu tradiție. O serie de printuri florale sunt readuse într-o manieră actuală și modernă și fac aceste genți să devină match-ul perfect pentru un look monocrom.

Paleta cromatică ce stă la baza colecției a fost inspirată de o pictură a artistului Edward Hopper, și a fost special aleasă pentru a induce un sentiment de căldură și familiaritate, la fel cum o fac propriile noastre case – cu mici detalii care ne readuc cu gândul la natură prin nuanțele fresh de albastru sau verde.

Descoperă noua colecție de genți COCCINELLE pentru sezonul toamnă/iarnă 2021, o colecție inspirată din confortul căminului propriu, cât și gama variată de accesorii extrem de chic. Te invităm să faci o vizită în singurul magazin oficial din România, situat la parterul Mall-ului Promenada.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here