Concurs Harper’s Bazaar si Rowenta

0
146

La ce va duce cu gandul o vara #smoothskin? Harper’s Bazaar va invita sa raspundeti acestei intrebari cu o poza, postata pe profilul personal de Facebook, iar cele mai reusite 3 vor fi premiate cu cate un epilator Rowenta Flower Love.

Gama de epilatoare Flower Love transforma epilatul intr-un rasfat.  Veti fi mereu pregatita pentru plimbare, iar concediile vor fi perfecte, la fel ca picioarele dumneavoastra. Epilatoarele Flower Love dispun de 24 de pensete cu forma Y de inalta eficienta pentru indepartarea chiar si a celor mai mici fire de par, de un accesoriu de precizie pentru un contur perfect, accesoriu ce permite pozitionarea aparatului pe piele la un anumit unghi pentru mai mult confort si care are incorporate bile de masaj, toate pentru o sesiune placuta si eficienta de epilare.

Puteti castiga unul dintre cele 3 epilatoare Rowenta Flower Love puse in concurs de Harper’s Bazaar, daca va inscrieti in formularul de mai jos cu o poza care sa inspire o vara #smoothskin, insotita de #HarpersBazaar, #rowentaforeml, #smothskin.

Regulament

Perioada de concurs: 15-29 iulie

Mecanism. Postati o poza care sa duca cu gandul la o vara #smoothskin pe profilul personal de Facebook, insotita de #HarpersBazaar, #rowentaforeml, #smothskin si inscrieti link-ul postarii in formularul de mai jos. Atentie, profilul trebuie sa fie public, pentru ca postarea sa fie vizibila. Cele mai inspirationale 3 poze (sunt admise si colajele) vor fi alese castigatoare.

Castigatoarele vor fi anuntate pe site joi, 30 iulie si vor fi contactate prin email.

Concursul s-a incheiat! Castigatoarele sunt Mihaela Gradinaru, Margo Chirila si Ioana Gheorghita, felicitari!

O participanta se poate inscrie cu o singura postare, iar in cazul in care vor fi inscrise mai multe va fi luata in considerare doar prima.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here