Contra cronometru: 2 săptămâni până la vacanță

0

BAZAAR prezintă un program de îngrijire şi intrare în formă care vă pregăteşte pentru apariţia pe plajă în doar câteva săptămâni.

IMG_4668 610

2 săptămâni
TIMP PENTRU BRONZ: În acest punct al ritualului de pregătire, pielea ar trebui să fie moale şi mătăsoasă. Un bronz cu aspect natural are avantaje majore: ascunde imperfecţiunile şi corpul pare mai tonifiat în cosum de baie. Pentru o nuanţă discretă, începeţi cu un autobronzant gradual, aşa cum este produsul La Mer, perfect pentru faţă şi corp, pe care să îl combinaţi cu crema sau loţiunea de corp obişnuită şi să îl aplicaţi o dată la 2-3 zile. Dacă faceţi duş înainte de aplicarea autobronzantului, stropiţi-vă pielea cu un jet de apă rece – ajută la închiderea porilor, astfel încât produsul să nu se adune în puncte inestetice.

1052986 Drops of Sun_INPINPJ008

Gel nuanţator Drops of Sun Honey Bronze, The Body Shop, 91 Lei

BY TERRY - SUN GLOW 2_HD

Serum bronzant anti-rid, Terrybly Densiliss, By Terry, 420 Lei (Madison Parfumery)

CMYK_SweetheartsBlush_Composite_Bronzer_SweetTea

Pudră bronzantă Sweethearts, Too Faced, 132 Lei (Sephora)

F021225000BronzeLaitEnBrume_F39

Lapte Dior Bronze Sublime Glow, SPF 30, Dior, 209 Lei

FERMITATE ŞI TONIFIERE: Schimbaţi formulele uzuale de loţiuni de corp cu variante care să stimuleze fermitatea şi netezirea. Căutaţi produse cu ingrediente care amplifică arderea grăsimilor, precum piperul şi cafeina.
TUNSOARE DE VACANŢĂ: „E necesar să tundeţi părul la întoarcerea din vacanţă, însă, pentru un look fabulos pe plajă sau în orice destinaţie, faceţi o programre la tuns cu două săptămâni înainte de plecare”, sfătuieşte Kinga Kore, hairstylist la Salon Tribute by George Soare. La urma urmei, vă doriţi ca fotografiile de vacanţă să vă surprindă în cele mai şic ipostaze, nu-i aşa?

Text: Anda Brîndușă. Articol apărut în ediția Harper’s Bazaar de mai-iunie

Foto: Guliver/Thinkstock, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here