Contra cronometru: 3 săptămâni până la vacanță

0

BAZAAR prezintă un program de îngrijire şi intrare în formă care vă pregăteşte pentru apariţia pe plajă în doar câteva săptămâni.

IMG_4669 610

3 săptămâni

CURĂŢARE ŞI DETOX: „Începeţi ziua cu 2-3 pahare de apă (ideal, purificată) în care stoarceţi lămâie şi puneţi puţină sare de Himalaya (conţine de zece ori mai multe minerale decât sarea obişnuită). Iar dacă aveţi timp cu o seară înainte, pregătiţi apa infuzată pentru a doua zi: cu felii de castravete, lămâie (fără coajă), rădăcină de ghimbir şi frunze de mentă. Hidratarea este crucială în orice exerciţiu de detox”, sfătuieşte Larisa Petrini, health coach. Eliminaţi pe cât posibil zahărul şi reduceţi alimentele care întreţin inflamaţiile în corp (produse lactate, soia). Iar dacă înlocuiţi cana de cafea cu o băutură caldă din pudră de macca, păstraţi energia şi reduceţi balonarea.

Long_Handled_Cactus_Ba[1].7354Perie lungă cu peri din cactus, The Body Shop, 79 Lei

HOME SPA_HARMONY OF AYURVEDA_Sugar Oil Scrub-817876_openedExfoliant de corp Home Spa, Douglas, 59 Lei

Body Buff_Fleur De Rose_CMYKExfoliant de corp Fleur de Rose, Moroccanoil, 412 Lei

ROSE PEPPER CREAMCremă de corp pentru fermitate şi remodelare Rose Pepper, Apivita, 125 Lei

HIDRATARE ŞI EXFOLIERE: Periajul uscat continuă să fie unul dintre cele mai eficiente moduri pentru tonifierea şi netezirea coapselor şi posteriorului. „Înainte de fiecare duş, răsfăţaţi-vă corpul cu o sesiune de periaj uscat. Este recunoscut pentru exfolierea pielii, deschiderea porilor şi stimularea sistemului limfatic. Folosiţi peria cu mişcări circulare, blânde, timp de 5 minute”, recomandă Larisa Petrini. Iar pentru pielea ce necesită un plus de hidratare, aplicaţi ulei de corp înainte de intrarea la duş – va elimina orice urme de autobronzant şi va preveni uscarea excesivă după folosirea produselor de exfoliere.

Text: Anda Brîndușă. Articol apărut în ediția Harper’s Bazaar de mai-iunie

Foto: Guliver/Thinkstock, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here