Contra cronometru: o săptămână până la vacanță

0

Un program de îngrijire şi intrare în formă care vă pregăteşte pentru apariţia pe plajă în doar câteva săptămâni.

IMG_4670 610

1 săptămână
PROGRAMĂRI ESENŢIALE: În mod ideal, ar trebui să aveţi o programare pentru epilare cu 2-3 zile înainte de plecare. Cele câteva zile permit oricăror inflamaţii post-epilare să se calmeze, dar, atenţie, este esenţial să protejaţi zonele sensibile cu SPF odată ce ajungeţi pe plajă. Pentru a păstra aspectul neted şi curat cât mai multe zile, folosiţi şi în vacanţă un exfoliant blând de corp, special pentru zilele la plajă, cum este Pre-Tan Exfoliator de la Lancaster.

FORMĂ & DEFINIRE: Sprâncenele frumos conturate dăruiesc chipului un plus de prospeţime de vacanţă, aşadar programaţi-vă, pentru ziua dinainte de plecare, la Benefit Brow Bar din magazinele Sephora şi lăsaţi-vă pe mâna specialistelor de aici. Pe lângă pensat, puteţi şi nuanţa sprâncenele.

TUŞE FINALE: Completaţi pregătirile cu programarea pentru manichiură şi pedichiură. Dacă aveţi unghiile casante, optaţi pentru varianta simplă, fără lac colorat, căci unghiile curate vor beneficia de efectul tonic al soarelui.

LA DESTINAŢIE: Nu uitaţi produsul care defineşte cel mai bine vara şi vacanţa: spray-ul sau uleiul cu particule iluminatoare, ce accentuează bronzul. Aplicaţi-l discret pe zona claviculei, pe braţe şi pe picioare, pentru o piele sărutată de soare. Vacanţa e aici!

Face and Body Gradual TanAutobronzant gradual La Mer, 340 Lei (Sephora Băneasa)

HUILE DIVINE PAILLETÉE 50ML V2_HD edition limUlei iluminator bronzant, Sephora, 50 Lei

Guerlain terracotta Huile voyageurUlei iluminator bronzant, Guerlain, 278 Lei

SP_Sun_concentrate- 100 leiConcentrat solar pentru protecţia capilară, System Professional, 100 Lei

Text: Anda Brîndușă. Articol apărut în ediția Harper’s Bazaar de mai-iunie

Foto: Guliver/Thinkstock, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here