Corp suplu

0
corp suplu Colaj pg 106

Intrați în forma dorită și păstrați-vă silueta fină recurgând la câteva trucuri ce țin de dietă, sport, tratamente la salon și utilizarea unor produse eficiente acasă.

Cu fiecare sezon, necesitățile pielii se schimbă. În anotimpul rece, acordați-i o atenție aparte, chiar dacă sunteți poate tentate să limitați rutina de îngrijire, recomandă medicul dermatolog Adelina Vasilescu de la clinica AVRA Aesthetic Institute. Un obicei benefic pentru piele, continuă ea, este acela de a limita timpul petrecut la duș și de a vă spăla cu apă caldă, nu fierbinte, pentru a nu îndepărta filmul hidrolipidic de la suprafața epidermului. Imediat după ce ați ieșit din duș, uscați pielea prin tamponare blândă cu prosopul, fără să o frecați. Aplicați apoi o loțiune de corp intens hidratantă, care va fi absorbită rapid în piele și va contribui la menținerea supleții ei. Și umiditatea din aer joacă un rol important în menținerea unui grad optim de hidratare, precizează specialistul. Dacă aerul din locuință este uscat (cu alte cuvinte, dacă pe timpul nopții simțiți vi se usucă gâtul), înseamnă că și pielea ar beneficia de pe urma unei umidități mai mari, așa că recurgeți la un umidificator de cameră.

Tratamente localizate

Dacă v-ați propus să purtați o anumită ținută la petrecerea dintre ani și câțiva centimetri vă împiedică să o afișați cu mândrie, o serie de proceduri la salon vă pot ajuta să scăpați de ei în câteva săptămâni.

La clinica AVRA Aesthetic Institute, tehnologia non-invazivă BTL Vanquish Me, ce presupune utilizarea undelor de radiofrecvență, fără contactul direct cu pielea, vă va ajuta să ardeți celulele grase din zona abdominală sau zona coapselor, fără durere, în sesiuni scurte. Dacă vă confruntați cu retenția de apă, mai ales în zona picioarelor, încercați câteva ședinte de drenaj limfatic care, prin îmbunătățirea circulației limfatice și sangvine, elimină reziduurile metabolice, reduc edemul și ajută, în același timp, la menținerea unei stări generale de bine. Iar dacă nu aveți timp sau suficientă voință să ajungeți la sala de fitness, recurgeți la o procedură pe bază de biostimulare cu aparatul Ultratone Dreamshaper. Disponibilă la Centrele de Slăbire și Înfrumusețare Silhouette, utilizează lumini bioptice, cromoterapie, microcurenți, ultrasunete și o tehnologie de eliminare a celulitei pentru a echivala, în doar 30 de minute, o oră și jumătate de antrenament tip cardio. O ședință are prețul de 345 lei.

Gesturi simple

E momentul perfect să vă răsfățați cu băi lungi, masaje și acele produse de corp pe care nu aveți niciodată timp să le folosiți, nu doar pentru a vă înfrumuseța pielea, ci și pentru a combate oboseala. Umpleți cada măcar o dată pe săptămână și presărați săruri cu efect detoxifiant și mineralizant în ea, precum cea de la DayTox. Un exfoliant de corp cu granule fine, utilizat periodic, vă va ajuta să curățați celulele moarte și va îmbunătăți circulația sângelui. După ce v-ați îmbăiat, aplicați o cremă cu ingrediente naturale de la Mádara, a cărei formulă conține extracte de coada calului bogate în minerale împreună cu cimbru și melisă, pline de antioxidanți, sau o cremă hidratantă și reparatoare, de aplicat atât pe corp cât și pe față, de la Filorga. Dacă doriți să căpătați mai multă fermitate, crema Bodystructure-XT de la Cellcosmet, cu ulei de lupin alb, este exact ce aveți nevoie. Dacă alegeți să purtați ținute ce lasă la vedere pielea în perioada festivă, un ulei de corp cu particule strălucitoare, aurii, vă va face să vă simțiți the million dollar girl.

Produse eficiente de încercat acasă:

Universal Cream, Filorga, 139 Lei (Douglas), Crema BodyStructure-XT, Cellcosmet, 740 Lei (Madison), Gomaj exfoliant pentru corp Aphrodite, 40 Lei, profihairshop.ro, Cremă de corp antioxidantă Infusion Vert, Mádara, 75 Lei (MioBio), Mineral Salt Bath, DayTox, 15 Lei (Douglas), Ulei de corp Allure Body Oil, Show Beauty, preț la cerere (Madison)

Material apărut în numărul de decembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Ingrijirea pielii: cele 8 noutati ale lunii aprilie”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here