COS TOAMNĂ IARNĂ 2021 SHOW

0

Iconicul Roundhouse din Londra pregătește scena pentru COS Toamnă-Iarnă 2021.

În trecut și prezent inspirația artiștilor, realizatorilor de filme și producțiilor avant-garde, spațiul oferă acum posibilități infinite și tinerelor comunități creative. Proiectând culoare, lumină și mișcare pe un canvans alb în această locație unică, spectacolul aduce împreună audiența într-un spatiu fizic și digital, deschizând drumul către o direcție viitoare evoluată a brandului.

Componentele specifice pot fi recunoscute instantaneu ca fiind COS: materiale, tăieturi, culori – principii fundamentale. Aceste componente subliniază o prioritate generală, a stilului mai presus de modă.

Căutând să reinventeze o garderobă clasică, libertatea de a depăși limitele designului tradițional este concomitentă cu fluiditatea mișcării prin stiluri drapate, stratificate și fit-uri supradimensionate. Detaliile personalizate sunt aduse la un alt nivel și construcția este rafinată – întâlnindu-se într-un punct între simplitate și complexitate, eleganță și funcționalitate.

O influență retro este personificată prin gulerele mărite și mânecile rotunjite într-o rochie de mătase mov închis, în timp ce minimalismul din anii ‘90 inspiră proporții mai subțiri prin croieli sub forma vestelor de costum și pantalonilor relaxați. Pliurile animă fustele, în timp ce costumele adaugă un sentiment de structură. Paltoanele clasice sunt propuse în culoarea albastru cobalt deschis sau confecționate din piele, regândind clasicele piese de zi cu zi.

COS abordează sezonul atât cu funcționalitate cât și cu stil în linia întâi a designului. Adepți ai modei străzii și styling-ului funcțional COS pune accent pe construcția meticuloasă și pe detaliile esențiale.

Fermoarele și cusăturile sunt expuse, jucându-se cu designul tradițional, în timp ce articolele vestimentare arhetipale sunt reproiectate: pantalonii de costum adoptă neașteptat buzunare utilitare, permițând o notă relaxată. Inspirate din jacquardul grafic al anilor ‘70, tricotajele statement sunt regândite în veste și jersee folosind tehnici moderne și materiale provenite din surse sustenabile.

Un plic din blană artificială, în galben canar injectează o explozie de culoare în colecție. Combinând high fashion-ul cu îmbrăcămintea de zi cu zi, gențile structurate din piele sunt prezentate alături de modele de pluș moale și încălțămintea este prezentă sub forma pantofilor brogue și a cizmelor înalte – o altfel de abordare modernă a clasicelor.

O selecție de articole din colecția de catwalk sunt deja disponibile exclusiv în magazinele COS și cosstores.com, urmând să li se adauge noi modele de-a lungul sezonului.

A note on the set

COS a colaborat cu Bureau Betak pentru a produce un eveniment care pune sustenabilitatea în prim planul conceptului, continuându-și misiunea de a da putere și unifica comunitățile.

Cu ambiția de a schimba scopul mobilierului folosit pentru evenimentele COS, materialele utilizate în set-up-ul spectacolului de Toamnă- Iarnă 2021 sunt fie închiriate, fie vor fi donate, găsindu-si o nouă viață.

Scena, draperiile și covoarele din culise vor fi donate prin intermediul Event Cycle, un grup care împărtășește misiunea noastră de a reduce deșeurile după eveniment prin redistribuirea materialelor către organizații de caritate și industria evenimentelor, pentru a încuraja schimbarea economiei circulare. Event Cycle lucrează cu organizații caritabile din comunitățile locale, sprijinind educația în școli, creșe, grupuri cu nevoi speciale și grupuri comunitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here