COS x Mamou-Mani: Conifera, o instalație high-tech

0

Conifera, cea de-a opta instalație a brandului suedez COS în cadrul Salone del Mobile și prima colaborare cu Arthur Mamou-Mani, va fi prezentată în perioada 9 – 14 Aprilie 2019 la Palazzo Isimbard din Milano. Conform arhitectului din spatele său, aceasta “îmbină digitalul cu lumea fizică, abordând în același timp sustenabilitatea prin utilizarea compostabilului bio-plastic, produs și imprimat 3D.”

“Suntem încântați să dezvăluim Conifera”, notează Karin Gustafsson, directorul creativ al COS. “Lucrarea lui Mamou-Mani este o sclipire din viitor, potențialul designului și posibilitățile ce se deschid prin colaborare, arătând ce este posibil atunci când materialele regenerabile sunt cuplate cu progresele tehnologice moderne și inspirația din natură. Văzând instalația finalizată în locație, este într-adevar îndeplinirea unei viziuni care a evoluat din munca noastră, din interesul nostru comun față de meșteșug și inovație. Sperăm că vizitatorii o vor găsi la fel de inspirațională ca și noi și că modul realizării ei va sta la baza viitorului designului și arhitecturii.”

700 de bio-cărămizi compun cea mai nouă instalație COS. Proiectată și fabricată digital, mizând pe imprimarea 3D, Conifera își propune să fie o călătorie unică între lumea construită de om și natură.

Vizitatorii Palazzo Isimbardi vor putea observa una dintre imprimantele 3D Delta WASP (World Advance Savings) 3MT Industrial 3D folosită pentru fabricarea cărămizilor care compun instalația.

Citiți și: “COS x Agnes Martin: descopera clipul unei colaborari neasteptate”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here