COS x Pitti Uomo: o colectie-capsula pentru barbati plus un performance inedit

0

COS, brand-ul de moda din Londra, va lansa in curand SOMA, o colectie-capsula de itemuri esentiale pentru barbati, in cadrul unui performance de arta coregrafica la editia a 94-a a Pitti Uomo din aceasta luna.

Cunoscut pentru imbracamintea moderna si functionala, inspirata de lumea artei si designului, COS a pregatit pentru aparitia la Pitti Uomo un spectacol coregrafic conceput de britanicul Wayne McGregor pentru celebrarea formei si functionalitatii colectiei capsula.

‘Pentru COS, Pitti Uomo celebreaza creativitatea, maiestria si colectiile inedite pentru barbati. Este o onoare sa prezentam SOMA in Florenta si suntem la fel de incantati sa putem impartasi lucrarea cu un public mai larg la nivel international prin intermetiul mediului digital „, a declarat Karin Gustafsson, director creativ COS.

SOMA incorporeaza estetica si valorile COS de baza, folosind metode traditionale si noi tehnici pentru a compune o colectie minimalista de piese timeless. Christophe Copin, noul sef al departamentului de imbracaminte pentru barbati, a explicat:

Brandul de moda COS din Londra este cunoscut pentru designul modern si functional pentru femei, barbati si copii. COS foloseste metode traditionale si tehnici noi pentru a forma colectii minimaliste facute sa dureze dincolo de sezon. Dedicat atat designului timeless cat si inovatiei, COS a sprijinit arta de la lansarea brandului prin colaborari cu artisti, galerii si studiouri creative.
‘SOMA exploreaza intr-adevar ce inseamna itemuri essential pentru barbati in viziunea COS si fiecare detaliu a fost proiectat cu miscarea purtatorului in gand. Suntem incantati sa avem ocazia de a colabora cu Wayne McGregor si trupa sa de dansatori pentru a a da viata colectiei. ’

COS este cunoscut pentru colaborarile artistice, dar Soma marcheaza prima sa incursiune in arta dansului sau coregrafiei

Wayne McGregor va pune colectia in miscare, concentrandu-se asupra gesturilor subtile de rutina asociate unui purtator. ‘Explorand creativ colectia COS cu atentia si asumarea de purtator, am creat o coregrafie dedicata gesturilor cotidiene repetitive. Vom folosi miscarile cotidiene si le vom transforma in fantezii, deoarece dansatorii poarta colectia COS punandu-si amprenta individuala.’, a explicat McGregor.

‘Suntem fericiti ca brandul COS, un icon de stil si model de accesibilitate pentru calitate inalta, a ales Pitti Uomo 94 pentru lansarea noului sau proiect dedicate barbatilor”, declara Raffaello Napoleone, Pitti Immagine CEA. „Florenta a demonstrate inca o data ca este scena ideala pentru evenimente internationale de mare impact”.

Spectacolul va fi transmis live pe cosstores.com. Piese selectate din colectie vor fi ulterior disponibile in magazinul COS de pe Via della Spada, 1 Florenta. Colectia va fi disponibila si online, pe plan international pe toate site-urile de comert electronic COS din Europa, SUA si Coreea de Sud, in toamna.

Cititi si: “Costume de baie: noi modele si colectii pentru vara 2017”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here