Cosmetica sterila, pentru tenul sensibil

0
119


Foto: Imaxtree

Una dintre cele mai bune solutii pentru a ingriji si trata un ten sensibil sau uscat este lipsa oricaror conservanti din produs, dar cum pastrati formulele intacte, daca nu prin acestia? Laboratoarele Pierre Fabre au dezvoltat un concept nou, de cosmetica sterila, ce reprezinta o inovatie in procesul de fabricatie, in ambalaj si in formula cremelor. Conceptul se regaseste in gamele brandurilor Avene si A-Derma.

Datorita acestor conditii, produsele dermatologice raman sterile pe toata perioada de valabilitate. Sistemul de inchidere perfect etans, brevetat, a carui concepere a durat 10 ani, impiedica bacteriile sa contamineze formula si asigura mentinerea sterilizarii pe parcursul utilizarii. Este ca si cand tubul nu ar mai fi fost deschis niciodata sau ca si cand ati folosi o singura doza sterila de fiecare data cand utilizati produsul.

Ideala in cazul persoanelor cu pielea uscata, sensibila si reactiva, gama Tolerance Extreme, de la Avene, imbunatateste in proportie de 97% calitatea pielii (dupa o folosire de aproximativ 12 zile) si calmeaza iritatiile. Cele doua produse din gama, care au ambalajul steril, sunt laptele demachiant si crema de fata.

Exomega de la A-Derma este destinata persoanelor cu dermatita atopica, cu pielea extrem de uscata si manifestari de genul mancarimilor sau leziunilor inflamatorii. Balsamul emolient, pentru fata si corp, si crema emolienta contin extract de ovaz, pentru a calma, a proteja si a hrani pielea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here