Costume de baie pentru vara 2019: propuneri cool de la 3 branduri diferite

0
Tommy Hilfiger SS19

Dacă ați împins până în ultimul moment achiziționarea unui nou costum de baie, vă ajutăm noi să luați o decizie rapidă în această privință. 3 branduri cool, cu magazine în țară, propun versiuni cool de costume de baie întregi, dar și în două piese.

Potrivite atât pentru piscină, cât și pentru plajă

Colecția TOMMY HILFIGER Swim Primăvară 2019 re-energizează stiluri iconice cu un twist îndrăzneț și plin de culoare. Formele familiare sunt reimaginate folosind culori primare luminoase, tonuri pastelate, noi influențe sportive, printuri tropicale și țesături din poliester reciclate. Arhivele TOMMY HILFIGER sunt revizuite, cu logo-ul scutului de patrimoniu modernizat pentru ziua de azi și paleta de culori iconică roșu, alb și albastru, celebrată în întreaga colecție.

Culori puternice, dar și pasteluri definesc noua colecție beachwear Diesel

Costumele de baie Diesel pentru femei din colecția dedicate verii 2019, prezintă piese întregi și deux-piece-uri cu branding vizibil, dar și elemente din ADN-ul Diesel, precum sloganul „Only the Brave” readaptat pentru sezonul hot – „Only the Waves”. Culorile puternice și pastelurile deschid drumul către plaje și piscine. O mare parte a colecției beachwear este disponibilă atât în Diesel store, în Baneasa Shopping City, cât și în magazinul Diesel din Marriott.

Costume de baie în noua colecție H&M dedicate serialul Stranger Things

Formată din tricouri grafice și top-uri, pantaloni scurți, costume de baie și o serie de accesorii pentru piscină, colecția Stranger Things este un omagiu adus atât stilului anilor ’80 cât și zilelor relaxante petrecute la piscină. Creată de către echipa de design din cadrul H&M în colaborare cu Netflix, colecția are siluete retro-moderne iar nuanțele respectă întocmai paleta de culori predominantă în serial, și anume negru, roșu, alb cu inserții de roz fuchsia și albastru-turcoaz. Anumite piese ale colecției vor putea fi văzute și în serial, iar logo-ul Stranger Things va apărea pe diverse piese vestimentare și accesorii.

Citiți și: “Costume de baie: noi modele si colectii pentru vara 2017”!

Foto: prin amabilitatea brandurilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here