Costume de mire la modă în anul 2019 – Ține cont de tendințe!

0
Costume de mire

În ziua nunții, mirele vrea să arate de vis. Deși toată lumea își îndreaptă privirile spre mireasă, și el își dorește să fie în centrul atenției. Cu siguranță nunta este un eveniment special pentru el, la care trebuie să arate senzațional. Pentru a-și crea o ținută de vis, îți prezentăm câteva tendințe în modă și câteva ponturi de unde orice bărbat își poate achiziționa costumul perfect pentru nunta mult visată.

Principalul lucru la un costum este să fie elegant! Foarte importantă este calitatea materialului, să fie aleasă cu atenție stofa, țesătura din care este realizat costumul de ocazie. Doar așa acesta va arăta cu adevărat deosebit și va avea un aspect impresionant. Culorile anului 2019 sunt: albastru în diferite nuanțe, muștar, gri, kaki, verde, maro, roșu burgund și vișiniu.

Pentru a arăta elegant este bine să țineți cont de părerea designerilor, a celor care realizează costume la comandă, care pun accent pe calitate și țin cont de noile tendințe în modă. Aceștia recomandă stilul clasic dar și anumite stiluri mai puțin obișnuite care sunt realizate prin combinații de tonuri de culori, materiale și accesorii strălucitoare.

Costumul în trei piese

În acest an au apărut multe materiale, stiluri, accesorii, nuanțe de culori în trend care de care mai interesante. O primă tendință în modă este reprezentată de costumul de nuntă din trei piese care este preferat și în anul 2019, la fel ca în 2018.

Acest costum este elegant perfect pentru nuntă. Dacă nu ești un fan al cumpărăturilor, o căutare a unui costum de mire nou care să arate perfect poate deveni o durere de cap pentru tine. De aceea înainte de a renunța te sfătuim să alegi această variantă clasică, care poate fi realizată destul de ușor la comandă și care arată elegant.

Mai întâi de toate trebuie să ții cont de calitatea materialului, de compoziția țesăturii, deci nu te uita doar la preț. Un lucru este sigur, costumele se diferențiază foarte mult prin calitatea materialului din care sunt realizate. În acest an specialiștii recomandă costumele din trei piese care sunt realizate din țesături cu adevărat bune, care arată deosebit de frumos.

Costumul de catifea și costumul în carouri

Acest costum este modern, este elegant, este potrivit pentru nuntă în anul 2019. Are un aspect rafinat, aristocratic, iar culorile cele mai potrivite sunt roșu închis burgundi, albastru intens și verde.

La fel de elegant este și costumul în carouri care se poate combina cu o cămașă uni elegantă. Se poate combina și un sacou în carouri cu pantaloni asortați perfect cu una din culorile care se regăsesc în imprimeul materialului de bază de la sacou. De exemplu pantalonii pot fi gri (culoare în trend), sacoul în carouri în maro-gri, cravata gri, cămașa albă. Batista de la buzunar se va asorta perfect la culoare cu cămașa.

Costumele în nuanțe luminoase

Bărbații care vor să fie mereu la modă pot alege un costum de mire care să fie realizat dintr-un material bun într-o culoare ce va atrage toate privirile. Culorile în tendințele modei din acest an sunt cele luminoase. Pentru nunțile din anul 2019 sunt recomandate costumele în tonuri de albastru ca cerneala, roșu burgund, violet și verde. Costumul trebuie să se potrivească perfect cu accesoriile și să se asorteze cu batista și cravata.

O altă tendință în 2019 este costumul gri din trei piese care trebuie să fie deosebit de elegant. Nuanța de albastru intens este de asemenea preferată în anul 2019, dacă este folosită pentru costum va putea fi asortată excepțional cu mai multe variante de combinații de cravate și cămăși.

Costumele în culori contrastante

Designerii pun accent în acest an pe detalii, culori contrastante, pe ideea de a crea o estetică aparte, astfel încât costumul în ansamblu să aibă personalitate, să fie cool, modern, potrivit noilor tendințe în moda la îmbrăcămintea pentru bărbați.

Stilul tweed individual

Deja nu este un secret că mereu vom admira un mire îmbrăcat în costum din tweed, care este din trei piese, foarte elegant, din stofă puțin mai groasă. Acest stil de costum este adorabil, pur și simplu te cucerește prin detalii minunate, este un costum care se potrivește perfect la nuntă sau alt tip de ocazie.

Pentru sezonul rece costumul tweed este perfect, pentru că este mai gros, deci ideal pentru zilele mai reci. Acest costum este puțin mai pretențios, trebuie păstrat în așa fel încât să nu se deterioreze, să arate mereu impecabil, ca un produs elegant, de lux. În acest an designerii recomandă pentru aceste costume nuanțe de culori moderne (maro, gri, bleumarin, albastru, verde) care le pot schimba aspectul total, în unul distins, plin de rafinament.

În general costumul tweed se asortează cu o cămașă în nuanțe neutre și este potrivit pentru sezonul de iarnă, toamnă și primăvară.

Bărbații care doresc astfel de costume în trend pot vedea colecția de costume mire de la Filip Cezar care se pot realiza și la comandă în funcție de dimensiunile clientului și dorințele acestuia cu privire la model, material, design, accesorii.

Gama de produse este foarte variată, cuprinde costume de mire, de ceremonie, casual și costume business, costume în trei piese și culorile materialelor în tendințele modei. Sunt și accesorii deosebite – curele, pantofi, eșarfe, papioane, batiste – care se pot realiza și la comandă pentru a se potrivi perfect cu costumul ales.

Pentru mai multe detalii puteți vedea și pagina de Facebook a acestui brand care realizează doar produse de înaltă calitate.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here