Couture Fashion Week: Chanel, Giorgio Armani Privé, Elie Saab

0

Selectia noastra din Saptamana Haute Couture continua cu Chanel, Giorgio Armani Privé si Elie Saab.

Chanel

Karl Lagerfeld are gustul spectacolului, mai ales cand, abia luna trecuta, a ales un palat istoric pe jumatate prabusit, ca loc al defilarii Pre Fall. De data aceasta a adus o padure in amfiteatrul neo-clasic din Palais Royal. Scopul a fost sa creeze atmosfera din Weimar, locul de nastere al romantismului german. In spiritul epocii, totul s-a concentrat pe umeri subliniati, fie dezgoliti, fie imbracati in armura, toate ipostazele pentru a lumina fata mai bine. Accesoriile de pe cap, constuite din pene si dantela au fost un detaliu sofisticat si sumbru in acelasi timp, explorat in toata gloria sa in rochia de mireasa dedublata.

 

Giorgio Armani Privé

Un parfum estic s-a resimtit de pe podiumul Armani, cu variante moderne de palarii fez, o vesta sic ca element de suprapunere, pantaloni sau fuste discret bufante. Dar Armani lucreaza cel mai bine cu siluetele alungite si a stralucit la jachete cambrate din gazar si pantaloni drepti, preferatii sai, in satin mikado.  

 

Elie Saab

Oda delicatetei, si-a denumit Elie colectia couture. Cel mai cautat designer pentru covorul rosu, mai ales cu Oscarurile aproape, Elie nu dezamageste nici de data aceasta. Broderia este punctul sau forte, iar colectia aceasta a folosit-o ca sa mimeze transparente ingenioase. Rochii cu decolteuri trompe l’oeil, maneci delicate ce subtiaza mana sau fuste ce par transparente, dar de fapt plutesc deasupra corpului, au fost elementele forte ale acestui joc delicat.

(foto: Imaxtree)

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here