Couture-ul gentilor Andrew Gn

0

(foto: toamna-iarna 2013/14, Imaxtree)

Andrew Gn devine tot mai cunoscut pe podiumul parizian, pentru culori bogate si siluete feminine. A petrecut doi ani de zile editandu-si prima linie de genti, pe care a lansat-o pe in cadrul ultimei sale prezentari.

„Imi doream ceva frumos, ceva ce reflecta ambianta hainelor mele, asemanatoare couture-ului. Dar conceptul trebuia sa fie si functional, pentru ca intr-o geanta trebuie sa incapa tot. Pentru mine asta inseamna, caietul de schite, iPad-ul, niste caramele si o esarfa de casmir”, a dezvaluit designerul pentru Style. „Atunci cand calatoresc geanta este casa mea.”

Gn a luat toti acesti factori in considerare cand si-a ceonceput cele patru modele de genti pentru toamna: Cargo, o geanta incapatoare cu buzunare laterale de inspiratie militara, Duchess este redusa la toate liniile esentiale, Day ’N’ Night este clutch-ul versatil, iar Pocket, este o mica geanta de seara cu lant decorat cu pietre semipretioase.

Culorile somptuoase sunt semantura lui Gn, iar aici a ales culori cu sonoritate poetica precum coniac, rugina, verde sticla, albastru miez-de-noapte si violet. Culori care ne fac sa visam.

Un detaliu aparte este semnatura sa pe genti, in locul unui logo, si-a punctat gentile cu tinte din pietre pretioase ca ochi-de-tigru si chrysocolla fatetate, fiecare dintre ele taiate de mana in Florenta.

Preferata noastra este Pocket, mai ales ca in cadrul saptamanii modei a fost prezentata cu tinuta cu fusta violet si bluza portocaliu rugina.

Cargo in rosu rugina si albastru miez de noapte

 

Day’N Night

Duchess

Pocket

(foto: Citizen of Fashion si Imaxtree)

Pe voi care va face sa visati?

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here