Creatorii iconicului cu Louis Vuitton

0

Karl Lagerfeld, Christian Louboutin sau Rei Kawakubo sunt parte dintr-un proiect surprinzator Louis Vuitton.  Sase nume iconice ale prezentului au fost alese de Nicolas Ghesquiere si Delphine Arnault pentru a crea varianta lor de genti Louis Vuitton.

Surprinzator este ca unele din aceste nume sunt tot din domeniul modei, insa, pentru o ocazie istorica si unica precum sarbatorirea  a 160 de ani de la crearea monogramei LV, creativitatea nu are limite.

Astfel fiecare dintre Rei Kawakubo, Christian Louboutin, designerul de interior Marc Newson, Karl Lagerfeld, arhitectul Frank Gehry si artista Cindy Sherman va crea varianta lor de geanta LV in editie limitata, care va fi lansata in octombrie.

 

Delphine Arnalut, vice-presedintele Vuitton crede ca acest proiect va „crea cel mai dezirabil icon din lume”, dupa cum aflam de pe Icon LV.  Tocmai pentru aceasta au ales cei mai buni profesionisti din diferite domenii, erau „interesati de talente extraordinare  care lucreaza cu mintea si cu mainile,” marturiseste Delphine.

Evenimentul de lansare, este planuit pentru New York pe 7 noiembrie si se anunta unul de proportii, pe langa campania si site-ul dedicat, va exista un volum dedicat monogramei si povestii noi pe care o creeaza gentile semnate de creatorii iconicului contemporan.

(foto: LV si Buro247)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here