Cu Louis Vuitton, o calatorie fantastica

0

Ieri seara, la Grand Palais din Paris a avut loc vernisajul expozitiei „Volez, Voguez, Voyagez – Louis Vuitton”, in prezenta lui Bernard Arnault, Patrick-Louis Vuitton, Michael Burke (presedintele Louis Vuitton) si a unora dintre cei mai cunoscuti artisti contemporani.

Expozitia este conceputa in 9 sectiuni distincte de catre curatorul Olivier Sailard, directorul Palais Galliera. Directorul artistic Robert Carsen a creat o serie de decoruri si instalatii uimitoare, menite a pune in valoare sutele de exponate si a prezenta universul calatoriilor cu stil din ultimii 150 de ani.

Vizitatorii pot vedea cuferele vintage care au apartinut unor mari celebritati, bagaje vechi si speciale, documente si fotografii de epoca, dar si genti, pantofi si jachete moderne create de Nicolas Ghesquiere, actualul designer al casei.

La vernisaj au participat celebritati precum Catherine Deneuve, Natalia Vodianova, Adèle Exarchopoulos, Eva Herzigova, Karl Lagerfeld si Albert Elbaz.

Eva Herzigova si Delphine Arnault

Catherine Deneuve si Nicolas Ghesquiere

Karl Lagerfeld, Antoine Arnault si Natalia Vodianova

Grand Palais nu a fost ales doar pentru frumusetea si importanta sa culturala de azi, ci si datorita legaturii speciale cu brandul: a fost construit in 1900 pentru celebra Expozitie Universala de la Paris, eveniment la care Louis Vuitton a participat cu obiectele sale inovatoare de bagajerie, prezentate intr-un stand sub forma de carusel, cu care a reusit sa-si uimeasca vizitatorii.

Expozitia „Volez, Voguez, Voyagez – Louis Vuitton” poate fi vazuta pana pe 21 februarie, intrarea fiind libera.

Foto: Louis Vuitton

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here