1 C
București
miercuri, ianuarie 23, 2019
nominalizari Oscar 2019

Lista completă a nominalizărilor la Oscar 2019

După o perioadă de speculații legată de nominalizările la Oscar 2019, iată că acestea au fost în sfârșit anunțate oficial de Academie
Gillian Anderson în serialul The Crown

Gillian Anderson se alătură distribuției serialului The Crown

Actrița din Dosarele X a declarat că va juca rolul Margaret Thatcher, fostul premier al Marii Britanii, în cea de-a patra serie a blockbuster-ului Netflix.
filme premiate la Critics Choice Awards 2019

Filme premiate la noua gală Critics’ Choice Awards

Sezonul dedicat premierii filmelor continuă cu Critics’ Choice Awards. Evenimentul desfășurat aseară și prezentat de Taye Diggs a recompensat cu 4 premii cel mai recent film al regizorului Alfonso Cuaron.

Viața în fața camerei: Alina Șerban

Reperele unui drum construit cu tenacitate, până la rolul principal din filmul Seule à mon mariage și producerea primei piese românești despre sclavia romilor, Marea rușine.
Andreea Răsuceanu

Viața mea culturală: Andreea Răsuceanu

Autoarea noului roman O formă de viață necunoscută dezvăluie câteva dintre preferințele ei.
lista castigatori Globurile de Aur 2019

Globurile de Aur 2019: lista câștigătorilor din acest an

Filmul biografic "Bohemian Rhapsody” și comedia "Green Book" au fost principalele câștigătoare la cea de-a 76-a ediție a premiilor Globurile de Aur desfășurată aseară.

Viața în fața camerei: Anna Schumacher

La 28 de ani după ce a plecat din România în Germania, actrița joacă un personaj cu o biografie asemănătoare în noul serial Hackerville de pe HBO.

Noul an începe cu ediția BAZAAR de ianuarie-februarie

Două coperte cu Taja Feistner, unul dintre modelele hot ale momentului. Un pictorial fun-tastic fotografiat pe film de Marcin Kempski. Le găsiți în ediția BAZAAR de ianuarie-februarie.

Cum și-au găsit vocația: Anca Cioarec și Brândușa Tudor, arhitectură & design

Pentru aceste șase talente din arte vizuale, dans, scenografie, ilustrație, design și arhitectură, drumul profesional ideal este cel pe care-l străbat acum. Episodul de azi este dedicat duo-ului compus din Anca Cioarec și Brândușa Tudor.
Aida Economu serial Triplusec

Viața în fața camerei: Aida Economu

Actoria n-a fost prima ei alegere. Chiar și după ce a absolvit UNATC, n-a profesat imediat. Astăzi însă, cu serialul Triplusec și cu multiple colaborări în teatru, nu se mai gândește (atât de des) la un plan B.

Filmele lunii decembrie: ce vedem la cinema și acasă

Două premiere la cinematografele din România și un film ce se va lansa în această lună pe platforma Netflix sunt propunerile BAZAAR pentru finalul lui 2018.
nominalizări Globurile de Aur 2019 A Star is Born

Lista completă a nominalizărilor pentru Globurile de Aur 2019

Nominalizările pentru cea de-a 76-a ediție a Globurilor de Aur au fost anunțate, joi dimineața, în direct, de la Beverly Hilton Hotel.
Agnes Keszeg_portret

Cum și-au găsit vocația: Ágnes Keszeg, ilustrație

Pentru aceste șase talente din arte vizuale, dans, scenografie, ilustrație, design și arhitectură, drumul profesional ideal este cel pe care-l străbat acum. Cel de-al patrulea episod al seriei o are în prim plan pe Ágnes Keszeg.
Prezentatori Globurile de Aur 2019

Andy Samberg și Sandra Oh vor prezenta ediția din 2019 a Globurilor de Aur

Cu o lună înainte de ediția din 2019 a Globurilor de Aur și cu o zi înaintea afișărilor nominalizărilor, starul serialului "Brooklyn Nine-Nine" Andy Samberg și vedeta din "Killing Eve", Sandra Oh, au fost desemnați ca fiind gazdele ceremoniei care se va desfășura pe 6 ianuarie.

3 seriale de văzut în decembrie

Ce faceți când ați ajuns la zi cu toate serialele și nici nu se întrevăd noi sezoane ale celor deja începute? Vă apucați de unul nou. Iar noi avem trei propuneri pentru această lună: un serial cu scenariul adaptat după un postcast, o miniserie și un sezon secund al unui serial exceptional!