14 C
București
sâmbătă, octombrie 20, 2018
Afis Expozitie Brigitte Lacombe FNT 2018

(P) Festivalul Național de Teatru se deschide cu vernisajul expoziției Brigitte Lacombe

De la ora 18.00 urmează vernisajul expoziției Lacombe: Theater/Cinema– o expoziţie-eveniment în cadrul Festivalului Național de Teatru inaugurată în prezența artistei fotograf, Brigitte Lacombe.

(P) Începe ediția a cincea a festivalului DIPLOMA

Mâine, 5 octombrie, începe DIPLOMA 2018, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank. Festivalul are loc în perioada 5-14 octombrie, la Casa Dacia (Bulevardul Dacia nr. 12), fostul sediu al Muzeului Literaturii Române
Irina Velcescu si Vlad Zamfirescu

(P) „Secretul Fericirii”, un film ce te poartă printr-o întreagă paletă de emoții

Realizat în spiritul unei comedii, „Secretul Fericirii” are, însă, un traseu psihologic solicitant, care ne determină să descoperim lucruri noi despre noi înșine și despre cei din jurul nostru.

Bilete la teatru

Festivalul Naţional de Teatru (19-29 octombrie) e ocazia de a vedea în Bucureşti spectacolele realizate în ultimul an de cei mai buni regizori ai momentului.

(P) Înscrierile la audiția de la Diploma 2018 se prelungesc până pe 30 septembrie

Înscrierile pentru a doua ediție a evenimentului dedicat tinerilor actori la DIPLOMA au fost prelungite până la finalul acestei luni. Dacă ați absolvit anul acesta orice facultate de teatru din țară, vă puteți înscrie până pe 30 septembrie.
lista câștigătorilor Premiile Emmy 2018

Premiile Emmy 2018: lista completă a câștigătorilor

Gala premiilor Emmy 2018, desfășurată aseară și difuzată de postul de televiziune NBC, a fost prezentată de actorii Michael Che şi Colin Jost.
Lana del Rey noul album

Lana del Rey pregătește lansarea celui de-al șaselea album

Lana Del Rey revine pentru a vă ajuta să va cufundati mai bine în melancolia specifică toamnei cu două melodii noi. Artista a lansat astăzi prima piesa de pe noul album ce va apărea pe piață în 2019: “Mariners Apartment Complex", produsă de Jack Antonoff.
Afis film Secretul Fericirii

(P) Filmul lui Vlad Zamfirescu, „Secretul Fericirii”, are proiecție la IPIFF

Filmul lui Vlad Zamfirescu, „Secretul Fericirii”, poate fi vizionat miercuri, 19 septembrie 2018, la ora 20:00, la Cinema Glendale, din Șoseaua Cotroceni nr.9, București.

(P) Actrița Irina Velcescu e soția lui Vlad Zamfirescu în „Secretul Fericirii”

Pe Irina Velcescu o știți cel mai probabil de pe scenele Teatrului Nottara sau Godot unde numele ei apare în lista de distribuție în spectacole precum „Mărimea contează”, „Un pic prea intim” sau „Secretul Fericirii” (varianta pentru teatru).
carti noi august 2018

5 cărți pentru începutul toamnei

Elena Ferrante revine pe lista lecturilor obligatorii cu romanul său de debut, recent lansat în România, iar Kate Atkinson ne propune un roman postbelic ce vorbește despre pierderea inocenței.
5 minute cu Fanny Ardant

5 minute cu Fanny Ardant

Invitat special la TIFF 2018, actrița şi regizoarea Fanny Ardant a primit Trofeul Transilvania pentru întreaga carieră.

(P) „Secretul Fericirii” se vede sâmbătă, 1 septembrie, la ARCUB

Filmul regizat de Vlad Zamfirescu „Secretul Fericirii” poate fi vizionat sâmbătă, 1 septembrie 2018, la Sala ARCUB din București, de la ora 20:30.

(P) O nouă săptămână UNDERCLOUD de spectacole și workshop-uri

Cea de-a doua săptămână de UNDERCLOUD înseamnă foarte multă diversitate. Pe lângă spectacolele de teatru, veți putea participa la spectacole de dans, performance-uri, workshop-uri realizate de unii dintre cei mai mari regizori de teatru la nivel mondial, dar și lansări de carte și conferințe.

(P) A apărut trailerul oficial al filmului „Secretul Fericirii”

Secretul fericirii a fost prezentat în premieră mondială la TIFF 2018 și a fost declarat câștigător la mai multe festivaluri internaționale de film

(P) Au mai rămas 7 zile până la UNDERCLOUD 2018

Între 22 și 31 august 2018, teatrul independent va fi din nou în sărbătoare. UNDERCLOUD, cel mai important festival dedicat teatrului independent din România, se întoarce cu cea de-a XI-a ediție