7.5 C
Bucuresti
Wednesday, April 26, 2017
editura black button books

Black Button Books: Trei femei si o editura

Black Button Books si-a facut recent intrarea in librarii cu titluri ce abordeaza hot topics si cu unii dintre cei mai interesanti autori ai momentului.
carti memorii biografii 2016

Memorii & biografii: carti interesante lansate sau reeditate in 2016

Viata nu bate doar filmul, ci uneori si cartile de fictiune. Iar astazi am facut o selectie a celor mai interesante publicate in 2016.
Brigitte Bardot my life in fashion

Viata si stilul lui Brigitte Bardot surprinse intr-o noua carte

Brigitte Bardot explica coafura ei semnatura in cartea lui Henry-Jean Servat, care se va lansa pe 8 noiembrie la editura Flammarion.
5 carti de citit in luna octombrie

5 carti pe care trebuie sa le cititi in luna octombrie

Daca nu ati apucat sa le cititi in vara atunci cand le-am prezentat in paginile revistei, atunci si-n luna octombrie e un moment numai bun s-o faceti.
Bob Dylan Premiul Nobel pentru Literatura 2016

Bob Dylan este castigatorul-surpriza al Premiului Nobel pentru Literatura

Cantaretul american Bob Dylan a castigat astazi Premiul Nobel pentru Literatura, devenind cu aceasta ocazie primul compozitor care-l primeste.
top 25 scriitori printre cei mai puternici oameni de la Hollywood

Scriitorii care au ajuns in topul celor mai puternici oameni de la Hollywood

Printre cei mai puternici oameni de la Hollywood sunt si foarte multi scriitori. Iar E.L. James, autoarea seriei Fifty Shades, se afla si ea in top 10.
carti de moda aparute in 2016

6 carti de moda lansate in 2016 pe care ni le-am dori in biblioteca

Un top personal cu carti de moda lansate in 2016 pe care nu ni le-am lua doar de dragul imaginilor, ci si interesati fiind de continutul lor!

Misterioasa Elena Ferrante și femeile din lumea ei

Scriitoarea care semnează cu acest pseudonim n-a fost fotografiată niciodată, n-a dat nici un interviu față în față și n-a participat la nici un eveniment de promovare a cărților ei. Cu toate astea, atât în Italia, cât și în SUA, este „a literary sensation“. O discuție pe e-mail, în exclusivitate pentru România, cu autoarea.

Miturile dragostei

Scriitoarea Zeruya Shalev vorbește cu BAZAAR despre dragoste simbiotică și umbrele trecutului – teme explorate cu sensibilitate în noul ei roman.

Interviu cu LYDIE SALVAYRE

LYDIE SALVAYRE vorbește cu BAZAAR despre romanul emoționant care i-a adus cel mai prestigios premiu literar francez. În ultimele sale pagini, Să nu plângi (Ed....