26 C
Bucuresti
Monday, June 26, 2017
10 dintre romanele lansate recent

10 dintre romanele lansate in ultima perioada care merita atentia voastra

Profitati din plin de perioada in care vremea nu e inca atat de imbietoare si savurati cateva dintre romanele lansate recent de autorii romani si straini.
Jeanette Winterson O paranteza in timp Shakespeare

Un cover dupa Shakespeare: Poveste de iarna reimaginata

Jeanette Winterson reimagineaza piesa Poveste de iarna sub forma unui roman pentru secolul al XXI-lea. Si sunt sanse mari sa savurati O paranteza in timp!
editura black button books

Black Button Books: Trei femei si o editura

Black Button Books si-a facut recent intrarea in librarii cu titluri ce abordeaza hot topics si cu unii dintre cei mai interesanti autori ai momentului.
carti memorii biografii 2016

Memorii & biografii: carti interesante lansate sau reeditate in 2016

Viata nu bate doar filmul, ci uneori si cartile de fictiune. Iar astazi am facut o selectie a celor mai interesante publicate in 2016.
Brigitte Bardot my life in fashion

Viata si stilul lui Brigitte Bardot surprinse intr-o noua carte

Brigitte Bardot explica coafura ei semnatura in cartea lui Henry-Jean Servat, care se va lansa pe 8 noiembrie la editura Flammarion.
5 carti de citit in luna octombrie

5 carti pe care trebuie sa le cititi in luna octombrie

Daca nu ati apucat sa le cititi in vara atunci cand le-am prezentat in paginile revistei, atunci si-n luna octombrie e un moment numai bun s-o faceti.
Bob Dylan Premiul Nobel pentru Literatura 2016

Bob Dylan este castigatorul-surpriza al Premiului Nobel pentru Literatura

Cantaretul american Bob Dylan a castigat astazi Premiul Nobel pentru Literatura, devenind cu aceasta ocazie primul compozitor care-l primeste.
top 25 scriitori printre cei mai puternici oameni de la Hollywood

Scriitorii care au ajuns in topul celor mai puternici oameni de la Hollywood

Printre cei mai puternici oameni de la Hollywood sunt si foarte multi scriitori. Iar E.L. James, autoarea seriei Fifty Shades, se afla si ea in top 10.
carti de moda aparute in 2016

6 carti de moda lansate in 2016 pe care ni le-am dori in biblioteca

Un top personal cu carti de moda lansate in 2016 pe care nu ni le-am lua doar de dragul imaginilor, ci si interesati fiind de continutul lor!

Misterioasa Elena Ferrante și femeile din lumea ei

Scriitoarea care semnează cu acest pseudonim n-a fost fotografiată niciodată, n-a dat nici un interviu față în față și n-a participat la nici un eveniment de promovare a cărților ei. Cu toate astea, atât în Italia, cât și în SUA, este „a literary sensation“. O discuție pe e-mail, în exclusivitate pentru România, cu autoarea.