28.5 C
București
joi, iulie 19, 2018

Evadare in lumea mea virtuala: Noemi Meilman

De cand am accesat Instagram (in toamna lui 2012), acesta a devenit a treia mea sursa de inspiratie vizuala (dupa galerii de arta si reviste).

(P) Weekend la Castel revine la TIFF 2018

Pe 26 si 27 mai, Weekend la Castel revine la cea de-a 17-a editie a Festivalului International de Film Transilvania.

Agenda evenimentelor interesante programate pe final de aprilie

Pregatiti-va pentru sezonul estival optand pentru un retreat de-o zi in inima Bucuresti, completandu-va garderoba cu cateva piese hot semnate MURMUR sau alegand o alta activitate menita sa va relaxeze si sa va incante!
Andrei Serban, la Profesionistii_17 martie

(P) Andrei Serban, invitatul Eugeniei Voda la Profesionistii

Din 17 martie, la TVR 1 incepe un nou sezon „Profesionistii”. Noua serie de premiere va aduce invitati din cele mai diverse domenii, de la medicina pana la contraspionaj. Primul invitat: regizorul Andrei Serban.
Grila TVR 2, programe TVR 2, emisiuni TVR 2, seriale la TVR 2, noutati in programul TVR 2

(P) O primavara de neratat, la TVR 2

Telespectatorii TVR 2 se vor bucura de o primavara frumoasa in fata micului ecran alaturi de cele mai asteptate filme si seriale, sezoane noi si atractive ale emisiunilor de divertisment, umor, informatii de calitate si muzica buna.
reuniunea partenerilor Future Folk

(P) „Future Folk”, un nou proiect al Asociatiei Alumnus Club UNESCO din Bucuresti

“Patrimoniul nostru: acolo unde trecutul intalneste viitorul” - sloganul Anului european al patrimoniului cultural 2018 - se regaseste cum nu se putea mai bine in titlul unui nou proiect al Asociatiei Alumnus Club UNESCO din Bucuresti, proiectul Future Folk.
diana cavallioti

(P) Diana Cavallioti, gazda emisiunii „Gala umorului”, a devenit mama

Cunoscuta si indragita actrita Diana Cavallioti, coprezentatoare a emisiunii „Gala umorului”, de la TVR 2, a primit de 1 Martie cel mai frumos Martisor.
foto - lansare Fondul Jazz in the Park 2018

(P) Se lanseaza Fondul Jazz in the Park 2018. 30.000 de euro pentru proiecte...

Festivalul Jazz in the Park lanseaza, pentru al patrulea an consecutiv, Fondul Jazz in the Park, mecanismul prin care participantii sustin arta si se implica in comunitate.
Iuliana Tudor_4313_Vedeta populara, TVR 1

(P) Iuliana Tudor cauta noi talente pentru emisiunea Vedeta populara

Iuliana Tudor si echipa emisiunii Vedeta populara de la TVR 1 organizeaza preselectii pentru sezonul al doilea al talent-show-ului de folclor.
Teleenciclopedia generic emisiune

(P) Teleenciclopedia, cu generic nou si documentare in premiera din 2018

Documentare realizate de profesionistii de la ARTE, ORF, AMPERSAND etc. vor putea fi urmarite in premiera pe postul TVR 1, la Teleenciclopedia

To-Do List pe final de noiembrie

Un film, un serial, o piesa de teatru si un documentar dedicat unui personaj legendar sunt propunerile noastre pentru sfarsitul lunii noiembrie.
Muzeu Yves Saint Laurent Marrakech mYSLm patio circulaire ©Fondation Jardin Majorelle, Marrakech_Photo Nicolas Mathéus, 2017

Muzeul Yves Saint Laurent, un nou obiectiv turistic in Marrakech

Muzeul Yves Saint Laurent din Marrakech (mYSLm), situat pe Rue Yves Saint Laurent, si-a deschis portile pentru public pe data de 19 octombrie 2017.

(P) Festivalului SoNoRo se joacă HIDE&SEEK în Cluj-Napoca

Jocul de-a HIDE&SEEK, propus de cea de-a XII-a ediție a Festivalului SoNoRo, ajunge săptămâna aceasta în Cluj-Napoca. Pentru perioada 9-12 noiembrie, Festivalul propune patru...

(P) OCTAV, cel mai mare numar de spectatori pentru un film romanesc in 2017

Filmul romanesc OCTAV, in regia lui Serge Ioan Celebidachi, a adus in cinematografe, dupa primul weekend de la lansare, 27.221 de spectatori si incasari...

(P) HIDE&SEEK la cea de-a XII-a editie a Festivalului SoNoRo  

Festivalul SoNoRo va avea loc anul acesta in perioada 27 octombrie – 13 noiembrie si recomanda pentru cea de-a XII-a editie un joc de-a...