21 C
Bucuresti
Monday, June 26, 2017
Diana: Her Story expozitie Printesa Diana

“Diana: Her Story”, o expozitie must-visit la Palatul Kensington

Pentru a comemora 20 de ani de la moartea Printesei, la Palatul Kensington, care a fost timp de 15 ani si casa ei s-a lansat expozitia “Diana: Her Story”.
castigatori premiile oscar 2017

Castigatorii de la cea de-a 89-a editie a Premiilor Oscar

"La La Land" nu a luat toate premiile importante de la cea de-a 89-a editie a Premiilor Oscar, dar a parut pentru un moment ca va face asta.
doing well by doing good Miruna Smeureanu

Doing Well by Doing Good: Miruna Smeureanu

Dupa 25 de ani in Romania, pregatirea comunitatii pentru viitor sta in centrul actiunilor derulate de Coca-Cola, spune Miruna Smeureanu, Public Affairs & Communication Manager.
castigatori bafta 2017

Castigatorii premiilor BAFTA 2017: lista completa

Gala premiilor BAFTA 2017 a avut loc la Royal Albert Hall, a fost gazduita ca-n anul anterior de Stephen Fry si a celebrat cea de-a 70-a editie a sa.
Mihai Dan Zarug articol opinie

Mihai Dan Zarug: “Eu nu #rezist. Eu #schimb”

Schimbarea la fata a Romaniei incepe prin noi, prin a-i face pe cei din clasa politica sa inteleaga ca noi nu mai acceptam realitatea lor.
evenimentele lunii februarie temper trap bucuresti

Evenimentele lunii februarie: ghid urban de petrecere a timpului liber

Daca luna ianuarie a fost una destul de saraca in evenimente, iata ca februarie, desi este de abia la inceput, are deja cateva spectacole anuntate.

TO DO LIST pe final de ianuarie

O expozitie, un film, un serial si o piesa de teatru. Descoperiti recomandarile Harper’s BAZAAR pentru finalul lunii!

(P) Psihologia Strălucirii Despre femeia care nu trebuie să facă nimic

Cristina, Andreea, Diana, Alina, Georgiana, Alexandra sau cum o chema-o. N-are nicio importanță numele ei, doar ceea ce este în interior. Sentimentele, starea sufletească,...

Cristian Mungiu a dat bac-ul de două ori în același timp, la Cannes și...

Cristian Mungiu vorbește cu BAZAAR despre noul lui film, „Bacalaureat”, care a avut premiera națională la Sala Palatului din București concomitent cu cea mondială din cadrul Festivalului de la Cannes.

Frida Kahlo: fashion flair

Frida Kahlo. Trei elemente grafice - părul împletit, mustața și sprâncenele - sugerează că este vorba despre ea. Alte trei - florile, bijuteriile și o...