-10 C
Bucuresti
Saturday, January 21, 2017

Filmele lunii decembrie: cele mai interesante pelicule ale momentului la cinema

Fiind vorba de o luna in care avem mai mult timp pentru noi si pentru placerile noastre, iata cateva recomandari dintre filmele lunii decembrie.
valea muta serial HBO Rodica Lazar

5 minute cu Rodica Lazar

Rodica Lazar, actrita care interpreteaza personajul principal feminin in noua serie HBO Valea Muta dezvaluie cum arata ziua ei perfecta.
Lady Gaga in rolul Donatellei Versace

Lady Gaga in rolul Donatellei Versace in American Crime Story

Dupa doua sezoane excelente de American Horror Story, Lady Gaga va face din nou echipa cu producatorul executiv Ryan Murphy
Alexander-McQueen-show-2009

Jack O’Connell este actorul ales sa-l interpreteze pe Alexander McQueen

Conform Variety, Jack O'Connell, actorul din Unbroken si Money Monster, va juca rolul lui Alexander McQueen. Iar asemanarea dintre cei doi este remarcabila!
dragos bucur interviu caini doua lozuri

Dragos Bucur: Bun pentru romani, rau pentru straini

Dragos Bucur e intr-o perioada buna. Are doua filme care ies pe ecrane toamna asta: Caini, de Bogdan Mirica, si Doua lozuri, de Paul Negoescu.
les films de cannes a bucarest

Les Films de Cannes a Bucarest: care sunt noutatile cu care vine in 2016

Les Films de Cannes a Bucarest care se desfasoara in perioada 14 – 23 octombrie aduce 30 de filme in premiera. Iar noi am facut un top 5 al acestora!
nocturnal animals film tom ford

Nocturnal Animals: Tom Ford revine cu un nou film

Urmariti trailerul filmului Nocturnal Animals, care a avut premiera recent la Festivalul de Film de la Venetia si-i are in rolurile principale pe Amy Adams si Jake Gyllenhaal.

(P) Maratonul animațiilor horror & neconvenționale la Anim’est 2016

A 11-a ediție a Festivalului Anim’est pregătește, toamna aceasta, două nopți tematice care vor convinge încă o dată publicul că filmele de animație te...

Viața mea culturală: Helen

Artista care ne-a cucerit cu vocea ei își dezvăluie preferințele - de la Françoise Hardy, Björk și Islanda, la Miu Miu, ultima colecție Gucci și filmul „The Hours”.

Cristian Mungiu a dat bac-ul de două ori în același timp, la Cannes și...

Cristian Mungiu vorbește cu BAZAAR despre noul lui film, „Bacalaureat”, care a avut premiera națională la Sala Palatului din București concomitent cu cea mondială din cadrul Festivalului de la Cannes.