10 C
Bucuresti
miercuri, octombrie 18, 2017
Victor Rebegiuc Festivalul National de Teatru

(P) FNT – On Air: 42 de productii realizate de Teatrul National Radiofonic

In perioada 20 - 30 octombrie, redactia TEATRU a SRR ofera in cadrul FNT un adevarat festival in Festival, prin difuzarea in intreaga tara a 42 de productii realizate de Teatrul National Radiofonic.

Iulia Colan: “Teatrul ma atrage pentru ‘acum’, filmul pentru ‘patina’”

Am stat de vorba cu actrita Iulia Colan, despre rolul din piesa “Daca am gandi cu voce tare”, prezenta in selectia FNT pe 2017, dar si despre ce urmeaza.
Irina Moscu_MG_2280_1

Un proiect care ma reprezinta: Irina Moscu

Scenografa IRINA MOSCU povesteste cum a conceput KARMAngeria din Macelaria lui Iov, a cincea sa colaborare cu Radu Afrim.

Ce mai vedem la cinema pe final de septembrie

Doua filme de epoca cu doua distributii extrem de atragatoare, plus un film romanesc ce propune un subiect controversat.

(P) Lia Bugnar este mama lui Marcel Iures in filmul „Octav”

 Lia Bugnar este un alt nume care confirma distributia de exceptie a lung-metrajului romanesc „Octav”, care se va lansa in toamna acestui an. Personajul...
interviu Isabelle Huppert Harper's BAZAAR Romania

Acte de curaj: Isabelle Huppert

La peste 110 filme si peste 40 de ani de cariera, Isabelle Huppert e inca dornica sa lucreze cu regizori cat mai diferiti, din orice tara.
maria bata cariera in actorie

Maria Bata: “Au fost momente in care am asteptat 3-4 ore pentru o proba”

Pentru o perioada Maria Bata a luat drumul modellingului si al reclamelor, pentru a ajunge intr-un final la ceea ce visa de fapt, o cariera in actorie.

Cum imi petrec weekendul: Marius Manole

Pentru Marius Manole care joaca in 18 spectacole la diferite teatre, face un matinal radio si a concurat intr-un show TV, nici o zi nu este libera.
Maria Dragus filmul Bacalaureat

Girl on the Rise: Maria Dragus

La cativa ani dupa ce vedea 4, 3, 2, Maria Dragus avea rolul principal feminin intr-un film de-al lui Cristian Mungiu si poza pe covorul rosu de la Cannes.
nominalizarile premiilor Emmy

Nominalizarile pentru cea de-a 69-a editie a premiilor Emmy

Lista cu nominalizarile pentru cea de-a 69-a editie a premiilor Emmy a fost anuntata joi si se pare ca e anul noutatilor la categoriile importante.