18.5 C
Bucuresti
Thursday, March 30, 2017
George Michael informatii mai putin cunoscute

10 lucruri mai putin cunoscute despre George Michael

Cantaretul George Michael "a murit in liniste" pe 25 decembrie 2016. Managerul lui a declarat ca de vina a fost o insuficienta cardiaca. Avea 53 de ani.
Leonard Cohen disparitie 82 de ani You want it Darker

Leonard Cohen: “Don’t be a magician – be magic!”

2016 a fost anul in care au disparut multi artisti importanti. Dupa David Bowie si Prince, acum a venit randul lui Leonard Cohen sa faca aceasta trecere.
expozitie David Bowie V&A Museum

V&A Museum si-a desemnat cea mai de succes expozitie a tuturor timpurilor

Retrospectiva dedicata vietii si operei lui David Bowie a devenit cea mai de succes expozitie din istoria V&A Museum. Ea a atras 1,5 milioane de vizitatori.

(P) SoNoRo Conac concertează în Biserica Fortificată din Ilieni

Ultimul concert SoNoRo Conac al lunii iulie va avea loc în Biserica Fortificată din Ilieni. Evenimentul va avea loc vineri, 29 iulie, de la...

(P) Conacul Domniței Ralu găzduiește SoNoRo Conac

Cel de-al treilea concert SoNoRo Conac al lunii iulie va avea loc în județul Prahova, la Conacul Domniței Ralu. Evenimentul va avea loc luni,...

Viața mea culturală: Helen

Artista care ne-a cucerit cu vocea ei își dezvăluie preferințele - de la Françoise Hardy, Björk și Islanda, la Miu Miu, ultima colecție Gucci și filmul „The Hours”.

(P) Robin and the Backstabbers prezintă un show inedit înaintea supergrupului Hollywood Vampires

Robin and the Backstabbers vor prezenta un spectacol fără precedent înaintea concertului super grupului Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper și Joe...

David Bowie si metamorfozele sale iconice

In urma decesului sau, la 69 de ani, David Bowie lasa o mostenire fabuloasa, plina de personaje magice.

Reincarnation by Chanel

Karl Lagerfeld dezvaluie scurtmetrajul „Reincarnation”, o colaborare inedita cu muzicianul Pharrell Williams si modelul Cara Delevingne.

BAZAAR recomanda: „La traviata” la Opera Nationala

„La traviata” – intr-o productie care transforma o haina veche in „brand new couture”, conform regizorului Paul Curran – a deschis stagiunea la Opera Nationala Bucuresti.