-0.5 C
Bucuresti
Monday, January 23, 2017

Mircea Cantor în Atelier Brancusi

Intrați cu artistul Mircea Cantor în culisele unui proiect inedit de cercetare despre instrumentalizarea ideologică a lui Brâncuși de către regimul comunist.
vava stefanescu ce nu stii despre ea

Vava Stefanescu si 8 lucruri pe care merita sa le stiti despre ea

Cu spectacolele pe care le coregrafiaza si in care danseaza uneori, Vava Stefanescu misca publicul prin sinceritate si inteligenta.
evenimentele saptamanii in Bucuresti Iron Cage

Evenimentele saptamanii in Bucuresti axate pe zona culturala

Saptamana trecuta va povesteam despre Festivalul Filmelor de Cannes care se va incheia duminica, insa acesta nu este unicul eveniment notabil din Bucuresti.
noaptea alba a galeriilor 2016

Cu ce noutati vine in acest an Noaptea Alba a Galeriilor

In aceasta seara se desfasoara cea de-a zecea editie a proiectului Noaptea Alba a Galeriilor, un proiect care devine din ce in ce mai...

Stranger than Paradise

Aventurile lui Marius Bercea in „Transylfornia“ – mixul sau unic de Transilvania si California – continua cu o noua serie de picturi ce vor fi expuse la L.A. in aceasta primavara.

Inside Fashion Competition YKK 2016

Inside Fashion - Costumul de Samurai Reinterpretat cu Fermoare ofera studentilor o abordare indrazneata a esteticii vestimentatiei japoneze

Oscar 2016: Best Dressed

Descoperiti cele mai impresionante tinute prezente pe covorul rosu la a 88-a editie a premiilor Oscar.

BAZAAR recomanda: 3 expozitii de vazut acum

Lucrari de Christian Paraschiv si Adrian Dan (re)citite in jurul ideii de corp si instalatii despre putere si dorinta pornind de la personajul Maruca Cantacuzino Enescu.

Cu Louis Vuitton, o calatorie fantastica

Periplul Louis Vuitton de-a lungul vremii ca simbol al luxului si al calatoriilor extraordinare este subiectul expozitiei „Volez, Voguez, Voyagez”, deschisa la Grand Palais din Paris.

(P) „STAR“ – o colecție Gina Cas cu ținute de scenă dedicate artiștilor

Pentru vedetele care caută idei pentru ținutele de scenă și care vor nu doar să surprindă, ci să și abordeze o linie coerentă pentru un eveniment, un concert sau o apariție publică, cel mai nou stil poartă numele „STAR“, creație a designerului român Gina Cas.