Cum păstrați un aspect impecabil al părului în zilele ploioase?

0
Alberta Ferretti

Toamna târzie și iarna vin la pachet cu vreme mohorâtă, ploi dese și reci, brumă, lapoviță, ninisoare. Părul are tendința de a se încreți din cauza umidității, dar specialiștii spun că nu e cauza pierdută. Iată cum păstrați un aspect impecabil al părului în zilele ploioase:

Secrete de styling
„Utilizați un mix imbatabil de produse de styling: fixativ și un styler. După ce v-ați coafat cu stylerul (n.red.: placa), pulverizați fixativul direct pe mâini și, apoi, presați-l pe păr cu ajutorul degetelor, mai ales în zonele predispuse efectului de electrizare: vârfuri, breton, creștet. Apoi folosiți căldura restantă a stylerului pentru a calma alte fire rebele care au mai rămas. Veți reuși astfel să țineți la distanță efectul de electrizare. Căldura sigilează cheratina firului de păr și oferă o protecție de durată,” punctează Cristina Scrisu, stilist Wella Professionals.

Ajutor de lungă durată
Dacă doriți un efect semi-permanent, încercați tratamentul de îndreptare Nano Smooth Pure de la Nanokeratin System, disponibil prin Top Line. Acesta permite îndreptarea totală sau un efect de netezire, fără să agreseze părul, datorită unei formule lipsite de formaldehidă sau alte substanțe periculoase pentru organism. Efectuat în doar o oră, tratamentul vă permite să spălați părul chiar în aceeași zi sau să îl vopsiți , spre deosebire de tratamentele clasice cu keratină unde aceste tratamente trebuie amânate câteva zile de la îndreptare. Pentru a întreține efectul de îndreptare timp de până la șase luni, este recomandată folosirea unor produse de îngrijire dintr-o gama specială.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here