Cum să faci curățenie fără efort, cu ajutorul tehnologiei avansate

Am testat Explorer S60, cel mai subțire robot 4 in 1 de la Rowenta, ce performează oriunde și îți permite să ai locuința curată, rapid și ușor

0

Ai prea puțin timp să faci tot ce ți-ai dori sau ai avea nevoie, din cauza sarcinilor de la serviciu sau de acasă? Ce bine ar fi dacă ai putea delega o parte dintre ele! Din fericire, în ceea ce privește curățenia casei, poți scăpa de acest stres, dacă lași un robot performant să-ți ușureze viața. Am testat Rowenta Explorer S60, o gamă de aspiratoare-robot inovatoare, pe care te poți baza, într-un mod perfect controlabil, chiar și când nu ești acasă. Iată cum să faci curățenie fără efort, cu ajutorul tehnologiei avansate.

Un robot inovatorCu o simplă apăsare de buton, am setat robotul să aspire și să spele chiar și sub piesele joase de mobilier. Rowenta Explorer S60 se strecoară cu ușurință și pătrunde în zonele greu accesibile pentru că are o înălțime de numai 6 cm. În timp ce aspiratorul a eliminat murdăria, praful, chiar și urmele lăsate de animalul de companie, am putut urmări în voie un film și chiar am putut ieși în oraș, ceea ce îl face ideal în această perioadă de vară, când simțim nevoia atât de mult să petrecem timp în aer liber. Am testat fiecare dintre cele trei moduri disponibile ale aspiratorului robot: modul Precis, ce pornește sesiunea de curățat dintr-un punct și continuă în cerc, formând o spirală, Metodic, potrivit pentru acoperirea întregii suprafețe a camerei și Margine, ce curăță în special de-a lungul pereților și plintelor. Sistemul încorporat de navigare Smart Exploration 4.0 combină un gyroscop ce oferă acoperire totală și o cameră laterală pentru curățare precisă peste tot în încăpere.

Control eficient prin aplicațieChiar dacă am plecat de acasă, am lăsat robotul în funcțiune, având control asupra sesiunilor de curățat prin aplicația Rowenta Robots. Este suficient să alegi ziua, intervalul orar, și, în funcție de suprafața ce trebuie curățată, treapta de putere (Eco, Standard sau Boost). Poți primi notificări legate de activitatea și întreținerea robotului.

Modele dedicateDacă ai și tu un animal de companie cum aproape toți din redacție avem, probabil știi cum este cu părul lăsat pe podea sau urmele de lăbuțe. Modelul Explorer Animal este ideal pentru cei care dețin animale de companie, având o perie centrală Animal Turbo Boost din două materiale (peri sintetici și poliuretan), care aspiră cu ușurință firele de păr, fără ca acestea să se încurce în perie. Un alt model inovator este Rowenta Explorer Allergy, dedicat persoanelor care se confruntă des cu alergii, având încorporat un filtru ce reține până la 99,9% din praf și acarieni. Un robot aspirator din gama Rowenta Explorer S60 îți va reduce considerabil din timpul și energia alocate curățeniei, permițându-ți să te bucuri mai mult de  activități relaxante, care îți fac plăcere.

Sursă foto: Rowenta, Unsplash.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here