Cum să facilitați alegerea scaunelor auto?

0
scaune auto copii

Scaunul auto pentru copii este obligatoriu pentru familiile care își folosesc propria mașină și le place să călătorească. Piața oferă o varietate de modele cu caracteristici diferite care trebuie studiate cu atenție înainte de a continua achiziția. Alegerea unor scaune auto devine mai ușoară dacă folosiți serviciile magazinului online KIDSO, care oferă articole pentru copii de înaltă calitate.

scaune auto

Cum vă puteți ușura alegerea unui scaun auto adecvat?

Înainte de a cumpăra un scaun auto, trebuie mai întâi să fiți conștienți de criteriile de selecție. Pentru toți părinții, sănătatea și siguranța copilului sunt cele mai importante și, prin urmare, cerințele pentru aceste articole sunt ridicate.

Produsele oferite în KIDSO provin de la mărci de renume precum Zizito, Cangaroo, Lorelli , Moni, Kikkaboo, Cybex și altele. Calitatea excelentă a produselor unor producători cunoscuți garantează siguranța copiilor dvs. atunci când călătoriți.

Scaunul auto este fabricat din plastic și materiale textile puternice, care sunt inofensive și adecvate pentru utilizare de către copii. Articolele îndeplinesc standardele europene înalte de calitate și siguranță și au o garanție de 24 de luni.

scaune auto

Catalogul magazinului online oferă o gamă largă de modele, designuri și culori și oferă o oportunitate excelentă de a naviga înainte de alegerea importantă a unui scaun auto pentru copii. Ar trebui să corespundă caracteristicilor specifice ale mașinii dvs. de familie iar despre cum să îl instalați veți afla din documentația mașinii. Scaunele sunt de obicei montate pe bancheta din spate.

Există scaune auto confortabile pentru cei mici. Bebelușii cu vârsta de până la 1 an călătoresc în direcția opusă deplasării mașinii, deoarece astfel sunt mai protejați în caz de accident. Scaunele pentru bebeluși au mânere și sunt confortabile la transportul în mâna. Dacă copilul adoarme în mașină, nu este nevoie să-l treziți, dar îl puteți purta direct. Scaunele sunt de obicei compatibile cu diferite modele de cărucioare.

scaune auto

Scaunele pentru copiii mai mari sunt de obicei instalate permanent în mașina familiei, astfel încât să nu fie nevoie să fie montate de fiecare dată înainte de călătorie.

Alegerea scaunului auto depinde de vârsta și greutatea copilului. Scaunele pentru pasagerii mici sunt utilizate de copii cu vârsta de până la 12 ani sau până la o înălțime de 150 cm. Criteriul mai important este greutatea copilului. Legea prevede că copiii de la naștere până când ating o înălțime de 150 cm și o greutate de 36 kg ar trebui transportați în sisteme de siguranță.

Există 5 grupe principale în funcție de greutate, prima este pentru copiii sub 10 kg și ultima este pentru copiii cu greutatea de la 22 până la 36 kg. Pot exista grupe combinate. De exemplu, grupa 1/2/3 înseamnă că sunt potrivite pentru copiii cu greutatea de la 9 până la 36 kg.

Scaune auto sigure și confortabile

Pentru a asigura siguranța copiilor, diferitele modele de scaune auto sunt echipate cu centuri în 3 și 5 puncte. Au tampoane moi pentru a nu pune presiune pe pasagerii mici.

scaune auto

Opțiunile existente de reglare a scaunelor asigură o plimbare sigură și confortabilă pentru copilul dumneavoastră. Pentru a fi protejate de soare, scaunele au copertine mobile care pot fi reglate după cum este necesar. Înălțimea spătarului poate fi, de asemenea, modificată, iar înclinația acestuia poate fi reglată în mai multe poziții. Tampoane moi protejează capul și corpul copilului.

Scaunele auto moderne au, de asemenea, deschideri pentru conductele de ventilație, care permit aerului să circule prin ele și este îndreptat departe de copil cu deschideri suplimentare în spătar.

Scaunele pentru copii de nouă generație au un dispozitiv anti-rotație. Acesta are ca scop limitarea rotației în cazul unei coliziuni frontale a mașinii. Sistemul SIDE ARMOR protejează împotriva impactului lateral. Scaunele auto sunt compacte și ușoare.

Sunt disponibile și modele 2-în-1, în care spătarul este detașabil și pot fi folosite ca înălțătoare. Catalogul are, de asemenea, scaune auto pentru copii mai mari.

scaune auto

Unele modele sunt vândute complet cu o husă pentru picioarele copilului, precum și o pernă pentru a menține capul bebelușului într-o poziție stabilă.

Catalogul KIDSO oferă scaune auto pentru copii în diferite culori. Există nuanțe care sunt concepute pentru fete sau băieți. Cele mai multe culori sunt potrivite pentru copiii ambelor sexe. Există soluții atractive în două tonuri, cum ar fi o combinație de roșu cu negru sau gri cu albastru deschis.

 

Sursă: SeoPower

Foto: snappa.com; kidso.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here