Cum să ieși în evidență cu stil, prin intermediul celor mai deosebite bijuterii statement

0

Femeile știu că orice ținută, oricât de banală, e scoasă din anonimat de o bijuterie corect aleasă. Un inel cu piatră masivă, asortat la o manichiură franțuzească, va atrage toate privirile. Un colier unicat din argint va pune în evidență rochia simplă neagră. O pereche de cercei candelabru vor lumina fața. Pe scurt, o bijuterie statement o va face pe cea care o poartă să strălucească. De aceea, bijuteriile unicat sunt alegerea ideală, atunci când vine vorba de un cadou destinat doamnelor.

Accesorizează-ți ținuta cu bijuterii unicat din argint

Orice femeie își dorește să aibă în colecția sa de accesorii deosebite măcar o bijuterie statement. Aceasta poate fi reprezentată de colierul acela masiv din argint, cu pietre semiprețioase, care te scoate oricând din încurcătură. Acesta se asortează perfect la o cămașă albă, înnobilează orice tricou negru și iese în evidență, atunci când îl asociezi cu o rochie de seară. O bijuterie unicat emană eleganță și rafinament. Aceasta este o bijuterie specială, cu personalitate aparte, care te va ajuta să nu treci neobservată.

Bijuteriile statement lucrate manual, cadoul ideal pentru femei

Dacă vrei să faci un cadou inspirat unei femei speciale, alege o bijuterie unicat, din argint. Fie ca optezi pentru un colier, o pereche de cercei sau o brățară, caută un model lucrat manual, cu pietre semiprețioase din India sau Nepal, cu o poveste deosebită. Acesta va deveni cu siguranță piesa de rezistență din colecția de bijuterii a doamnei care o va primi și de fiecare dată când o va purta, aceasta se va gândi la tine. Iată câteva idei pe care le poți considera!

Colier indian din argint

Acest colier statement nu trebuie să lipsească din colecția niciunei femei. O bijuterie de argint, cu farmec aparte, poate scoate din monotonie orice ținută. Colierul este lucrat manual în India, combină ajurul cu cizelura, pentru un aspect de broderie în argint care va străluci la gâtul oricărei femei. Este ușor de purtat, comod și va fi admirat de toată lumea.

Brățară 13 elefanți

Poți opta pentru o brățară din argint deosebită, lucrată manual în India, pe care sunt reprezentați 13 elefanți, despre care se spune că aduc noroc. Numărul 13 reprezintă feminitatea în cultura hindusă, iar elefantul este simbolul cunoașterii. O brățară care va pune în evidență orice ținută și va spune o poveste frumoasă despre femeia care o poartă, merită să devină cadoul special de la finalul acestui an.

Pandantiv spirală Djenne din Niger

Pandantivul spirală este lucrat manual în Niger și vine cu un șnur tuareg din piele neagră. Spirala, un simbol al evoluției spirituale, este realizată perfect pe această bijuterie din argint. Dimensiunile sale și aspectul impresionant fac din acest pandantiv o bijuterie statement care va atrage toate privirile.

Cercei statement ciucurași hamsa din Maroc

Acești cercei statement cu hamsa au un aspect antichizat, realizat de un bijutier marocan. Modelul este unul tipic pentru cultura marocană de acum un secol, iar ochiul stilizat din partea superioară oferă o aură protectoare, de amuletă, persoanei care îi poartă. Cerceii sunt extrem de feminini, grațioși și vor înnobila orice ținută.

Inel floare Hyderabad

Acest inel din argint și labradorit, lucrat manual de un bijutier indian, va străluci pe mâna oricărei femei. Acesta are formă de floare, iar piatra din centru este pusă în valoare de granulația petalelor. Inelul are o patină care îi oferă un aspect antichizat, plin de mister.

Orice bijuterie din argint ai alege, cadoul tău va fi cu siguranță apreciat. O bijuterie statement din argint trebuie să fie nelipsită din colecția unei femei chic și rafinate, care știe cum să iasă în evidență. Nu uita: alege o bijuterie care să reflecte personalitatea unică a celei care o va primi. În acest fel, cadoul tău va fi unul de suflet.

 

 

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Pixabay

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here