Smart beauty: cum să obții acasă efectele unui tratament facial profesional cu FOREO UFO 2

Am testat UFO 2, cel mai nou dispozitiv de îngrijire și înfrumusețare a pielii de la FOREO și iată de ce îl recomandăm

0

Anul acesta a adus multe schimbări și, la fel ca noi, probabil ai ales să te distanțezi social și să petreci mai mult timp acasă. Poate ai renunțat la anumite activități care îți făceau plăcere. Din fericire, pielea ta poate fi eficient îngrijită și înfrumusețată, chiar dacă nu ajungi atât de des la salonul preferat, cum o făceai înainte de perioada pandemiei. Am testat UFO 2, cel mai nou dispozitiv pentru piele de la FOREO, care, în doar 90 de secunde, îți poate oferi beneficiile unui tratament facial profesional.Pielea trece prin multe alături de tine, iar starea ei de bine depinde de câtă atenție acorzi nevoilor ei. Dar o slujbă solicitantă sau alte îndatoriri zilnice îți pot răpi timpul necesar pentru un ritual de îngrijire ca la carte. Încearcă acasă avantajele tehnologiei avansate, cu efectele unui tratament facial profesional. Lansat în 2018, dispozitivul UFO a propus un tip de îngrijire facială inovator, prin care pielea beneficiază de mai multe tipuri de tratamente la un loc: terapia cu lumina LED (lumina roșie pentru efect antiîmbătrânire, lumina verde pentru sporirea luminozității și lumina albastră cu efecte împotriva acneei), termo-terapia, crio-terapia și pulsații T-sonic. Nu este de mirare că, înainte de prezentarea trendurilor de primăvară-vară 2019, toate modelele de la show-ul Victoriei Beckham au avut parte de aplicarea măștii inteligente H2Overdose, care să le confere prospețime și luminozitate pentru machiajul natural purtat la prezentare, sau că Alexa Chung folosește dispozitivul înainte de o ședință foto, cum a dezvăluit pe Instagram Stories. Varianta îmbunătățită a dispozitivului, noul UFO 2, dispune de tratament cu lumina LED cu spectru complet, rutina de îngrijire personalizată cu ajutorul aplicației mobile și termo-terapia avansată, care încălzește dispozitivul de 5 ori mai rapid decât prima generație de UFO.

Cum utilizezi dispozitivulPentru a-l folosi, am deschis aplicația FOREO de pe telefon, pe care o mai utilizasem anterior. O poți descărca pe telefon, indiferent că dispui de Android sau IOS. M-am conectat la aplicație prin Bluetooth și am apăsat butonul universal, ca să deblochez și înregistrez dispozitivul UFO 2. Scanarea codului de bare de pe masca UFO Power Activated este necesară înainte de a începe. Poți folosi oricare dintre variantele de măști FOREO, indiferent că este vorba despre Make My Day, Call It a Night sau cele din gama recent lansată Farm to Face, cu ingrediente precum trandafirul bulgăresc pentru hidratare, ceaiului verde pentru purificare și Acai Berry pentru netezire. Am deschis ambalajul, am scos masca de microfibră și am securizat-o pe dispozitivul UFO 2 cu ajutorul inelului din dotare, conform instrucțiunilor.Cele 90 de secunde de tratament au trecut instantaneu, iar dacă ții ochii închiși, vei avea impresia că ești într-o cabină de tratament profesională. Am plimbat ușor dispozitivul UFO2 pe piele, distribuind esența măștii uniform, și am masat cu mișcări circulare până la terminarea tratamentului. Am distribuit surplusul de produs pe gât și pe mâini, până la absorbție, oferind și acestor zone un plus de răsfăț. După încheierea sesiunii, am scos inelul de fixare de pe dispozitiv, am aruncat masca de microfibră și am clătit cu apă caldă atât dispozitivul UFO 2, cât și inelul de fixare.

Care sunt efectele 
Dacă ai mai utilizat dispozitivul FOREO UFO, probabil că ai observat acțiunea lui generală de îmbunătățire a feței. Comparativ cu primul dispozitiv lansat, care dispune de acțiunea a trei tipuri de lumină, noul UFO 2 dispune de 8 lumini LED diferite, fiecare cu calități diferite care activează ingredientele cheie din compoziția măștilor. Lumina LED mov reduce aspectul liniilor fine și sporește luminozitatea, lumina LED albă reduce inflamația, lumina LED verde uniformizează tonul pielii, cea portocalie revitalizează, lumina LED albastră reduce apariția imperfecțiunilor, cea albastru-verzuie calmează pielea stresată, lumina LED galbenă reduce roșeața, iar lumina LED roșie diminuează semnele îmbătrânirii. Prin tehnologia de încălzire blândă (termo-terapie), dispozitivul pregătește pielea pentru a infuza ingrediente din mască la nivel profund. Tehnologia modernizată din interiorul UFO 2 asigură încălzirea pielii de 5 ori mai rapid decât UFO-ul inițial, la o temperatură optimizată de 45 °C. Acțiunea de răcire a pielii (crio-terapia), care are loc la finalul tratamentului, are un efect de micșorare a porilor și reducere a inflamației, oferind un aspect mai ferm și mai neted. Cele 10.000 de pulsații pe minut realizează un masaj facial calmant, care facilitează absorbția ingredientelor active și crește eficacitatea formulelor din masca compatibilă dispozitivului UFO 2. În plus, ajută la difuzarea tensiunii musculare faciale.

Perfect pentru a începe sau încheia ziua, dar potrivit și pentru o mică pauză de relaxare în timp ce lucrezi de acasă, UFO 2 este un dispozitiv pentru îngrijire și răsfăț, cu efectele unui tratament facial profesional, de care am beneficiat în doar 90 de secunde, fără să fiu nevoită să plec de acasă la centrul de înfrumusețare. Pielea arată vizibil împrospătată, iar prin utilizarea regulată, imperfecțiunile ei sunt vizibil atenuate. Dispozitivul este potrivit pentru orice tip de ten, chiar și cel cu acnee sau sensibil.

Foto: PR, Daniel Miu

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here