Cum să obţii un păr cu mai mult volum repede și simplu

0
Cum să obţii un păr cu mai mult volum repede și simplu

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai bune trucuri pentru a te putea bucura de un păr cu volum irezistibil, în câțiva pași simpli.

Părul voluminos e semn al sănătății și al tinereții și un veritabil truc de seducție. O femeie cu un păr bogat și des va atrage imediat atenția, deoarece coama sa va duce instinctiv cu gândul la fertilitate. Indiferent de semnificațiile de la nivelul subconștientului, cu toții recunoaștem însă că părul cu volum e pur și simplu frumos.

Ce faci atunci când nu te-ai născut cu o coamă deasă sau când factorii externi ți-au compromis mândrețea de păr? E simplu, nu te resemnezi. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai bune trucuri pentru a te putea bucura de un păr cu volum irezistibil, în câțiva pași simpli.

Trucuri de îngrijire pentru păr cu mai mult volum

Dacă vrei să te bucuri de un volum extraordinar, trebuie să acționezi încă de la nivelul îngrijirii sale, spun experții. Iată cum!

Învață să te speli pe cap. Cum? Până la urmă fiecare se spală pe cap și nu e o mare filozofie la baza acestui gest. Specialiștii sunt însă de părere că, în realitate, multe dintre noi dăm greș din acest punct de vedere. În primul rând, e recomandat să îți înmoi părul în apă caldă, deoarece va ajuta la „topirea” impurităților. Șamponează apoi doar la rădăcină, masează scalpul și spală lungimile cu apa care curge de pe scalp. După ce părul e curat, aplică balsam sau mască doar pe lungimi și procedează altfel numai dacă e semnalat pe eticheta produsului.

Masează scalpul când te speli. Acest gest simplu va activa circulația sângelui, va stimula creșterea cuticulei și va îmbunătăți volumul.

Nu te spăla în fiecare zi. Astfel, nu faci decât să îngreunezi cuticula și să îi afectezi volumul.

Trucuri de styling pentru păr cu mai mult volum

Aranjarea părului e etapa în care poți interveni cu cel mai mult succes pentru a obține mai mult volum. Uite ce trebuie să faci!

Schimbă cărarea. Simplu și rapid: schimbă direcția cărării cu care te-ai obișnuit și vei vedea cum capeți volum instant.

Usucă părul cu capul în jos. E un truc care îți va oferi imediat o coamă mai bogată și mai atrăgătoare. Finisează cu aer rece pentru a închide cuticula: acum ai păr voluminos și strălucitor.

Folosește șampon uscat. Chiar dacă funcția sa primară e aceea de a asigura curățarea părului fără apă, între spălări, specialiștii adoră să folosească șamponul uscat la rădăcină pentru a crea volum. E unul dintre cele mai bine păstrate secrete din styling!

Apelează la bigudiuri. Nu-ți vom spune să îți pui tot părul pe bigudiuri, așa cum făcea mama ta, ci doar plasează câteva strategic la rădăcină și sub păr. Încălzește-le câteva secunde cu foehn-ul și apoi lasă-le să se răcească la temperatura camerei cât te machiezi sau îți bei cafeaua. Rezultatele te vor impresiona!

Folosește pudră pentru volum! Unul dintre produsele de care hairstylistii s-au îndrăgostit pur și simplu este pudra de păr pentru volum. Produsul se aplică la rădăcină și este secretul unui păr cu mai mult volum și aspect natural. Pudra pentru volum Label M White Resurrection este un produs revoluționar, care oferă un aspect mai bogat, dar și flexibilitate, așa că îți vei putea aranja coafura când vei dori.

Pudra pentru volum – Label M White Resurrection 3,5 g, Sursa foto: Pastel3
Pudra pentru volum – Label M White Resurrection 3,5 g, Sursa foto: Pastel3

Coafuri, tunsori și culori de păr pentru mai mult volum

Treci pe la stilist și spune-i cât de tare te preocupă lipsa volumului: sigur va ști ce să facă în acest sens.

Bobul până la umeri, cea mai bună coafură ce conferă volum. A fost decretat câștigătorul. Părul lung și întins poate da impresia de platitudine chiar dacă tu ai de fapt mult volum de la natură. În cazul bobului până la urechi, chiar și fetele care suferă din acest punct de vedere se vor declara mulțumite. Optează pentru o tunsoare cu trepte ca să intensifici efectul.

Coafura perfectă pentru volum: onduleurile. Creează valuri lejere în păr, așa numitele beach waves, și vei vedea cum părul tău pare mai voluminos ca niciodată. Este soluția perfectă pentru un look incendiar.

Balayage, tehnica de colorare a părului care îți oferă volum amețitor. Balayage-ul dă impresia trecerii soarelui prin șuvițe, ceea ce va accentua impresia de volum. Dacă nu e preferatul tău, poți opta și pentru câteva șuvițe mai deschise decât restul părului, plasate în jurul feței, care să confere textură și multi-dimensiune.

Vrei un păr cu mai mult volum? Pune în practică trucurile noastre! Țintește volumul atunci când îți îngrijești părul, dar și când îl aranjezi sau când mergi la hairstylist, pentru super efecte! 

Surse foto: Pexels

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here