Cum să obțineți sprâncene definite

0
cum să obțineți sprâncene definite

De când Cara Delevigne le-a restaurat supremația în definirea unui look, sprâncenele se află perpetuu în atenția noastră. Astăzi, conturarea lor se poate realiza prin multiple metode, utilizând creioane de sprâncene, farduri, geluri sau mascara destinată acestei zone.

Și pentru că suntem mereu în căutarea produselor care oferă un rezultat natural, în cel mai ușor mod cu putință (dorind să arătăm, din doar câteva mișcări, ca și când ne-ar fi zestrat natura cu cele mai bogate sprâncene), am întocmit o listă a celor mai noi astfel de produse

Dior Backstage Brow Palette, Dior, 163 Lei

Disponibilă în două nuanțe, această paletă vă va transforma în propriul makeup artist. Utilizând pensula în dotare, aplicați nuanța mai deschisă acolo unde sprânceana începe (înspre nas) și pe cea mai închisă către coadă, pentru a conferi mai multă intensitate. Finalizați machiajul sprâncenelor cu cea de-a treia textură din paletă, o ceară de fixare.

La Petite Robe Noir Brow Duo, Guerlain, 149 Lei

Mascara de sprâncene și iluminatorul merg atât de bine împreună, încât era și timpul să fie disponibile într-un singur produs. Acest duo imbatabil, cu un ambalaj practic și ușor de folosit, este perfect pentru a vă evidenția linia sprâncenelor.

Brow Definer, Douglas Make Up, 47 Lei

Dacă aveți deja sprâncenele destul de bogate și doriți să le intensificați nuanța, dar și pentru a crea un look wild, apelați la acest gel pentru definire.

Paletă Brow Kit, Douglas Make Up, 69 Lei

Un kit complet pentru a avea sprâncene așa cum vă doriți. Această paletă conține pensetă, două farduri pentru conturarea corectă, o ceară de fixare și un iluminator pentru arcadă, care vă va scoate în evidență aceste arcade naturale ale feței.

Sourcils Styler, Lancôme, 110 Lei

Un instrument ușor de folosit. Îmbracă și netezește sprâncenele, definind și oferind rezistență de până la 14 ore.

Citiți și: “Ochi și sprâncene: lookuri moderne care vă pun în evidență privirea”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor; Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here