Cum să porți cu stil ghetele de iarnă

0
ghete de iarna

Dacă în timpul verii este relativ ușor să alegi ținutele specifice sezonului și articolele de încălțăminte, iarna acest lucru poate fi ceva mai greu de realizat. În anotimpul rece ai nevoie de mai multe articole vestimentare, dar și de încălțămintea potrivită care să te apere de umezeală și frig și care să se alinieze stilului tău personal. 

Ghetele sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru a trece prin iarnă cu stil, așa că iată ce combinații vestimentare poți face pentru a pune în valoare ghetele de iarnă.

Ghete elegante

Chiar dacă iarna este sezonul frigului și al umezelii, poți fi elegantă chiar și în această perioadă a anului. Există o multitudine de modele de ghete elegante dintre care poți să alegi, astfel încât ținutele să aibă rafinamentul specific stilului tău. La ghetele elegante poți să porți paltoane din diferite materiale, rochii până la genunchi sau chiar peste genunchi, bluze de tip tunică sau cămăși. Nu uita că o ținută elegantă este completată și de coafură, machiaj și accesorii, așa că alege să îți pui trăsăturile feței în evidență printr-un coc elegant, alege un machiaj mai îndrăzneț și optează pentru o geantă elegantă supradimensionată. Nu uita nici de eșarfe, deoarece acestea sunt un adevărat simbol al feminității, iar la o ținută cu ghete elegante, ele devin un must-have.

Ghete sport

Chiar și ținutele sport pot fi completate cu ghete din aceeași gamă, ca să te simți confortabil. Ghetele sport pot fi purtate alături de un trening modern, mulat pe corp, în culorile toamnei, la care să adaugi o geacă de fâș sau un hanorac oversized. Specialiștii în trenduri de modă ne recomandă să evităm negrul, deoarece acesta chiar dacă va avea un efect benefic din punct de vedere vizual asupra siluetei, el este deja depășit în tendințe de nuanțele îndrăznețe de verde olive, galben muștar sau vișiniu. Ghetele pot fi alese în aceleași tonuri de culoare sau poți să optezi pentru culori diferite, contrastante, astfel încât să scoți în evidență anumite elemente. 

Ghete cu imprimeu

Fie că alegi ghete din piele naturală sau ghete din piele ecologică, imprimeurile și modelele sunt la mare căutare. Pentru că deja vorbim despre un cumul de culori, este indicat să alegi pentru restul ținutei un stil monocrom. Poți alege jeanși sau pantaloni normali și eventual o geacă parka în culori pământii, la care poți adăuga un fes jucăuș, ca accesoriu. Imprimeurile au fost dintotdeauna plăcute de către public, iar din acest motiv modelele de ghete cu imprimeu au devenit în scurt timp foarte cunoscute, și au urcat rapid în topul preferințelor, indiferent de vârstă. 

Ghete lăcuite

O revelație în ceea ce privește vestimentația o reprezintă ghetele lăcuite. Acestea sunt o categorie specială de ghete, deoarece în general ele nu completează o ținută, ci tocmai ținuta este cea care le pune în valoare. Optează, așadar, pentru pantaloni drepți, din denim, până la gleznă, astfel încât să nu acoperi ghetele, iar pentru partea superioară poți alege o geacă sau o jachetă și, eventual, o beretă. 

Ghetele lăcuite atrag atenția în mod inevitabil, indiferent de culoarea lor, fiind un element care impune, totuși, un anumit tip de ținută. Aceste ghete se este regăsesc frecvent în stilul smart casual, iar ținutele se adresează în special tinerilor.

Ghetele sunt articole de încălțăminte care te protejează de frig și umezeală, aducând confortul de care picioarele tale au nevoie, cu un plus de zvâc estetic. Este important să alegi în funcție de preferințele personale, dar și de stilul propriu, tocmai pentru a fi sigură că ai făcut cea mai bună alegere.

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Unsplash

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here