Cum să purtați machiajul cu verde

Culoarea sezonului poate fi abordată într-o varietate de modalități, potrivite pentru oricine

0
Byblos SS19

Verde poate nu este prima culoare ce vă vine în minte când doriți să vă accentuați privirea (nimic nu poate detrona dominația nude-urilor sau a machiajului cu eyeliner negru, nu-i așa?), dar pentru un efect proaspăt și 100% modern, oferiți-i o șansă. Numeroase show-uri ale sezonului au propus versiuni în nuanțe diferite de verde, mai puternice sau mai subtile, așa că puteți adapta trendul propriului stil.

Câteva trucuri pentru a utiliza această nuanță, conform specialiștilor, sunt acestea:

Alegeți nuanța care vi se potrivește. Verdele este perfect pentru a scoate în evidență ochii închiși la culoare, mai ales cei căprui, dar cum regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, îl puteți purta și dacă aveți ochii albaștri sau chiar verzi. Testați nuanțe inspirate de natură: cea a frunzelor din pădure, a mușchiului, a măslinelor, dar și verde-mentă, verde-neon, verde-jad, verde cu tentă de turcoaz, verde ca marea, și, desigur, verde-lime, care este vedeta sezonului.

Aplicați corespunzător. Dacă vă este teamă să utilizați farduri, un liner este un început perfect pentru a experimenta, mult mai iertător, dar cu la fel de mult impact. Alegeți forme grafice, neobișnuite, ca la show-ul Laroche, Christian Siriano sau, de ce nu, Tiziano Guardini, unde verdele a fost aplicat liber, ca în joacă, pentru a crea o pată de culoare ca un accesoriu.

Folosiți machiajul de tip smoky eyes, în această culoare, pentru a vă asigura o apariție ravisantă la un eveniment.

Păstrați restul feței în cheie naturală. Pentru a permite nuanței să aibă impactul scontat, este recomandat ca tenul să fie luminos, curat, dar fără prea multe alte artificii. Un gloss, un balsam de buze cu tente bej sau rosé sunt completarea perfectă pentru acest look.

Citiți și: “Ochi și sprâncene: tendințe de sezon în materie de machiaje”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here