Idei de pe catwalk: cum sa purtati sandale iarna

0
289
rochas-cum-porti-sosete-cu-sandale

Unele tendinte de moda functioneaza numai in imaginatie. Sau pe catwalk. Ceea ce uneori inseamna fix acelasi lucru. Un astfel de exemplu sunt tinutele pentru toamna/iarna prezentate in combinatie cu sandale, o idee aproape imposibil de pus in practica pe strada, pe durata sezonului rece in Romania, si-n general in Europa. Nu contestam felul in care arata, ci pur si simplu incercam sa gasim din multitudinile de propuneri si variantele care sunt cat de cat purtabile.

celine-sandale-iarna-in-tinute

La Celine, de exemplu, sandalele purtate pe picioarele goale sunt intr-un contrast placut cu layering-ul hainelor, ceea ce inseamna ca partial esti acoperita si daca alegi sa sfidezi aproape complet vremea de afara si sa faci un compromis de dragul modei. Iar la acest gen de sandale nu merg oricum sosetele.

gucci-cum-porti-sosete-cu-sandale

Dupa propunerile pentru sezonul cald nu mai este niciun secret ca Alessandro Michele, creative director Gucci iubeste combinatiile excentrice, iar pentru perioada de acum propune sosete albe de tenis impreuna cu sandale colorate de vara. Aceasta varianta este chiar purtabila, daca va rezumati la o iesire in oras care nu implica mers pe jos.

rochas-cum-porti-sosete-cu-sandale

missoni-cum-porti-sosete-cu-sandale

Nici sandalele din satin nu sunt trecute cu vederea de designeri, iar in colectia Rochas pentru toamna/iarna 2016/2017 ele sunt combinate cu sosete in nuante contrastante. Iar pe aceeasi formula cromatica s-a mers si la Missoni.

prada-cum-porti-sosete-cu-sandale

O varianta stylish si complet noua ni se pare cea propusa de Prada unde sandalele sunt purtate cu sosete cu varful taiat.

Foto: imaxtree.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here