Cum sa va regenerati sprancenele

0
cum sa va regenerati sprancenele

Decada anilor ’90 a trecut de mult, cu trenduri dintre care, pe unele, am dori sa le uitam. Printre ele, pensatul excesiv al sprancenelor, care poate fi cauza golurilor pe care le umpleti cu ajutorul diverselor farduri, geluri si creioane.

Daca pensatul excesiv din tinerete este motivul pentru care nu mai aveti sprancenele pe care vi le doriti, este momentul sa oferiti un tratament de regenerare acestor elemente importante ale fetei. Un simplu gest de ingrijire poate avea un efect transformator asupra lor. Va recomandam aceste tratamente destinate sprancenelor

Lipocils Eyebrow Conditioning Gel, Talika, 153 Lei (Douglas)

Imbogatit cu un concentrat botanic, o combinatie din extracte de plante ce ajuta la regenerare, si cu un ingredient ce stimuleaza sinteza melaninei din sprancene, acest gel va ajuta sa aveti sprancene mai dese si mai pigmentate in sase saptamani. Aplicati dimineata si seara, timp de 3 luni, pentru a observa rezultate.

Brow Enhancing Serum Advanced, Anastasia Beverly Hills, 169 Lei

Redati sprancenelor bogatie prin folosirea acestui serum pe baza de peptide, care incurajeaza cresterea firului de par. Cu o aplicare riguroasa de două ori pe zi, puteti avea sprancene mai bogate, mai lungi si mai rezistente obtinand un aspect natural.

Enhancing Serum, Neubrow, 375 Lei (Madison Perfumery)

Complexul de vitamine, peptide si proteine din acest serum va ajuta sa obtineti sprancene mai dese in doar 3-4 saptamani de la utilizare. Aplicati dimineata si seara, asteptati cateva minute pana cand produsul este absorbit, apoi aplicati produsele de machiaj pe sprancene.

Browvo! Conditioning Primer, Benefit, 150 Lei (Sephora)

Acest produs poate fi utilizat de sine statator sau ca baza pentru machiajul sprancenelor, in timp ce, datorita fomulei pe baza de keratina si proteine din soia, hraneste si intareste firul de par. Aplicati dimineata si seara. Folosit ca baza de machiaj, imbunatateste si prelungeste efectul produselor destinate conturarii sprancenelor.

Cititi si: “Ochi si sprancene: produsele care va pun in valoare privirea”!

Colaj: Tudor Smalenic; Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here