Cupluri la Met Gala 2019

0
Miley Cyrus și Liam Hemsworth

După galeria foto dedicată celor mai strălucitoare apariții de aseară a sosit rândul cuplurilor care și-au sincronizat inspirat look-urile pentru Met Gala 2019!

Nu mai este niciun secret din faptul că prima zi de luni din mai este dedicată extravagantului eveniment Met Gala 2019, eveniment ce ne face mai mult ca niciodată să urmărim cu atenție conturile de social media ale vedetelor.

Și deși adorăm aparițiile solo ale starurilor, ne place să observăm cum cuplurile noastre preferate interpretează o temă vestimentară ca o veritabilă echipă. În timp ce multe dintre duo-uri și-au ales ținute de la branduri diferite, care arătau însă armonios și împreună, altele, cum este cazul lui Joe Jonas și Sophie Turner au decis să se asorteze până la cele mai mici detalii mizând pe două outfituri Louis Vuitton create Nicolas Ghesquière.

În galeria de mai jos puteți vedea câteva dintre cuplurile care ne-au cucerit la Met Gala 2019, printre ele aflându-se Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, Serena Williams și Alexis Ohanian, dar și Idris Elba împreună cu Sabrina Dhowre.

Citiți și: “Cele mai spectaculoase apariții la Met Gala 2019”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here