(P) Cursurile DallesGO vor avea un pret special in luna noiembrie

0
330
cursurile dallesgo pret special

Daca va tenteaza sa faceti o schimbare profesionala, sa va imbunatatiti cunostintele pe un anumit domeniu sau sa va descoperiti un nou hobby, atunci puteti incerca unul dintre cursurile DallesGO.

Black Friday vine cu un discount special la pachetele din cadrul DallesGO! Daca va inscrieti in luna noiembrie la unul dintre cursuri puteti beneficia instant de o reducere substantiala de 50% din pretul initial.

Oricare dintre cursurile DallesGo se inscriu in aceasta oferta

Indiferent ca sunteti passionate de Fashion, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness sau vreti sa va dezvoltati profesional invatand mai multe despre Marketing Online, PR, Personal Branding, E-commerce, Antreprenoriat sau Public Speaking, in Universul DallesGO visele voastre pot deveni realitate.

Cursurile DallesGO sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie. Profesorii au cariere spectaculoase, disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe know-how-ul lor, fiind profesionisti reputati in domeniile pe care le reprezinta. Cursurile sunt interactive si va dau ocazia sa va probati in timp real aptitudinile, sa dezvoltati proiecte creative de impact si sa beneficiati de networking intr-un context benefic profesional si social. Fiecare curs are o finalitate concreta – fie o expozitie, o activare online sau un proiect specific.

Mai multe detalii gasiti pe www.dallesgo.ro si la numarul de telefon 0769.041.711.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here