Damien Hirst si The Row

0

Damien Hirst si The Row au vrut sa lucreze ceva impreuna, iar rezultatul este minimalist, cu simtul umorului, dupa cum te-ai putea astepta din asocierea celor doua nume.

Cele doua estetici au dat nastere unei editii limitate de rucsaci din piele de crocodil, animati de buline si pastile iconice. Lucrarile lui Damien Hirst cu buline multicolore simetrice si riguroase, dar si cele cu pastile adevarate au fost transformate in declaratii de stil.

Fiecare rucsac este construit prin tehnici traditionale, a fost realizat in ateliere din Italia, folosind materiale speciale: piele de crocodil de Nil lacuita, incheieturi si accesorii placate cu aur. Fiecare rucsac are optiunea de a fi purtat cu una sau mai multe bretele, putand fi personalizat. Doar acesti 12 rucsaci sunt semnati de Damien Hirst. Un procent din vanzarea fiecaruia, pretul unui rucsac fiind estimat la 55.000 $, va fi donat UNICEF-ului.

Colaborarea a fost propusa de retailerul online Just One Eye si este prima din seria planuita de retailer pentru intalnirea artelor in forme purtabile. Prin intermediul spatiilor oferite de Gagosian Gallery, gentile rucsac vor face un tur in jurul lumii, in marile capitale europene, dar si pe ambele coaste ale Americii.

(foto: SNC  si Just One Eye)

[vimeo 54027082 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here